Nechce sa bozkávať ale sex to áno.

Príspevok v téme: Nechce sa bozkávať ale sex to áno.
verôna

Môj partner si jednoducho myslí že sa neviem bozkávať,asi máme obaja iný štýl,nechce ma naučiť ten "jeho" a jednoducho sa bozku akokoľvek vyhýba. Sex by však mal somnou každý deň! to už mu je po chuti,nedá sa s ním rozprávať,je presvedčení o tom že bozkávať sa nemá tak často ale u nás to nieje skoro vôbec! (mám 17 rokov!) Ďakujem.

arriva

Pre mňa je bozkavanie veľmi dôležité. Ak sa máte radi, snazite sa vyhovieť jeden druhému. Mali by ste si nájsť vlastný štýl bozkavania. Je to osobnejsie ako sex. Podľa mňa bozkavania nikdy nie je dosť :) je to citova záležitosť, sex až tak nie.

Magy

verôna - je velmi diskutabilne, co bozkavanie je a co uz nie.
ak chlapa chces doslova zozrat, vpalit mu svoj jazyk az do mandli, ci ho oslintas ako pes - to je problem.
treba sa kludne spytat, co konkretne mu vadi na tvojom bozkavani, pripadne si nazor na tvoje bozkavanie vyziadat od viacerych byvalych partnerov (ak boli). snaz sa ho/ich najme uistit, ze chces vediet pravdu A NEURAZIS SA, nech ti povedia cokolvek.
aj kvalitne bozkavanie je vec, ktoru sa clovek uci dlho, len hlupak si moze mysliet, ze je prebornik v bozkavani uz od narodenia, ci po prvom rande. je to zaroven aj unikatna interakcia s partnerom, to co jeden partner u teba povazuje za uzasne bozkavanie, moze druhy odsudit ako uplne nemozne.
ci je chyba v nom, alebo v tebe, my posudit nedokazeme.

Jane_3sto18

Ja som celkovo uzavretý človek, čiže ja moc telesnú blízkosť nepreferujem, nie som typ, ktorý sa lepí na druhého.
Záleží od povahy a osobnosti človeka. Nemôžeš ho do toho nútiť, samozrejme.

ebi77

ja tiež sa nerada bozkávam, je mi to proti srsti :) ale milovať mi nie je proti srsti :D čo už

vadí mi slintanie atd atd

Jane_3sto18

Daj mu skrezpapuľu a bude aj bez toho ;-) povedz že bez bozkov nebude sex, ak ťa opustí, tak vidíš, ako ťa "miloval" - len kvôli sexu, ak sa s tebou začne bozkávať, tak ťa má vážne rád, len nemá rád možno tie veci okolo toho, prílišnú romantiku a pod.
Kamarátkin frajer sa tiež moc nebozkáva, ale to neznamená, že ju nemá rád. Sú spolu už dva roky a milujú sa.