Časté krvácanie z nosa - pomôže Ascorutin?

Príspevok v téme: Časté krvácanie z nosa - pomôže Ascorutin?
mineralkaxi

Dobrý deň,
v poslednej dobe mi dosť často tečie krv z nosa, vždy z jednej dierky. Myslím, že budem mať oslabené nejaké cievky. Väčšinou to nie je nejaké extrémne, ale už sa mi stalo aj to, že som to nevedela zastaviť a začínalo mi byť dosť zle. Kamoška mi poradila Ascorutin, vraj je to na oslabené cievky, máte s tým niekto osobnú skúsenosť? Nechcem brať lieky len tak, ale ak viete, prosím vás poraďte mi niečo, čo by mohlo pomôcť. Diky :)

slobodnemaciatko

Krv z nosa sa mi tiez pusta pri strese. Lepsia volba ako Askorutin je brat pravidelne vitamin C, kludne vo vyssich davkach, nadbytok telo vyluci, vycikas. Askorutin a vitamin C funguje na rovnakom principe, je to v podstate to iste, len vitamin C mas o nieco zdravsi na dlhodobe uzivanie.
Treba si davat pozor aj na caste smrkanie. Pokial mas problem aj s menstruacnym krvacanim, alebo krvacanim pri poraneni je potrebne vysetrenie na hematologii.
Plus posilnit pevnost krvnych ciev, napr.rutinom.

mjanik

tu je najistejšia akupunktúra-liečbu treba viesť cez slezinu-neudrží krv v cievach a tá potom tečie kade tade.Neplní si úlohu ktorú má,udržať krv v cievach-posilniť ju

Genevra

Ahoj :) už roky trpím rovnakým problémom, len u mňa sa tieto skrvácania končia väčšinou až na pohotovosti a za celé roky som nenašla jediný spôsob čo by ma toho zbavil ..pred pár rokmi mi doktorka predpísala tento Ascorutin, na posilnenie cievok.Podstivo som ho užívala, ale nezdá sa mi že by nastalo nejaké veľké zlepšenie, krv sa veselo púšťa ďalej :)najmä pri zmene počasia, strese, únave ..ale každý sme iný, preto myslím že stojí za to vyskúšať to, ved čože vieš, možno ti to pomôže :)