Problémy po potrate

Príspevok v téme: Problémy po potrate
Romualda156

Ahojte, v septembri som bola na umelom prerušení tehotenstva (potrate),v októbri mi našli cistu ale bola zhubná. Tak mi ju gynekologička, nejak zatlačila aby sa sama zničila. Naposledy mi menštruácia trvala od 24.decembra do 10.januára, aj to raz zo mňa tieklo a raz nie. Pred tromi dňami, to isté. A od včera zase nič. Bojím sa ísť ku gynekologičke aby mi nepovedala niečo zlé. Prosím baby pomôžte mi!

Romualda156

ebi77- môj potrat nebol plánovaný, aj napriek tomu, že som modelka a moju kariéru by to zničilo, nikdy by som nedovolila aby mi niekto zabil dieťa!

Mrska Silvuska- áno, máš pravdu, toto nieje jediný problém, ktorý mám. Prosila o som o radu aj pri mojom ďalšom probléme. A kedže som v tejto ,,brandži" už pár rokov, tak ti tvoj názor môžem len odsúhlasiť.

Mrska Silvuska

....ja len ze v nejakej inej teme sa romualda chystala lekarovi kvoli zaludku, resp. potrebovala radu ohladom toho, ze jej je po najedeni sa zle...ale kedze ako modelka potrebuje drzat liniu, asi sa modelky vseobecne boja lekarov...ci??

M 25

ebi, ak ten potrat bol potrebný, určite nie .. čo to riešiš?! vždy sa musí nájsť nejaká ehm, osoba, čo sa musí do toho zastarať .. je to jej vec a na toto sa nepýtala, tak to nerieš ..

ebi77

ak by ti zhubná cysta samovoľne praskla, mohla by si aj zomrieť, to je totálna hlúposť, čo si napísala,
asi si lekárku zle rozumela, musela ti povedať, že je to nezhubná cysta, ktorá zvykne sama prasknúť

dezinfekcia

mila Romualda, hoci sa medzi lekarmi najde vela blbcov, neverim-a za to dam ruku do ohna-ze ti nejaka gynekologicka povedala, ze mas zhubnu "cystu" a zatlacila ju, aby "sa sama znicila". Neexistuje!
Som si ista, ze si absolutne nepochopila, co ti lekarka hovorila, preto tam chod opat a nechaj sa jasne a zrozumitelne pouzit o povahe tvojho ochorenia. Teda ak mas na to kapacitu.

Romualda156

Tak ako prepáč, ale ja určite vadná niesom. A nepísala som sem preto aby ma tu niekto urážal. To si vyprosím. Mne to tak bolo povedané ako som to napísala, ja sa do toho vôbec nevyznám, preto prosím o radu.