Raňajky

Príspevok v téme: Raňajky
Pandula

Ahojte :)
Chcela by som Vás poprosiť o radu.
Čo mám raňajkovať? Otázka znie naozaj jednoducho, ale nie je to také ako sa zdá. Hlavne mám problém s raňajkami, lebo keď vstanem, je mi zle. A nemám na nič chuť, ale na druhej strane si uvedomujem, že niečo zjesť musím. Sem tam sa prinútim dať si aspoň jogurt, ale neverím že je to správny spôsob. Budem Vám vďačná za každú pomoc. Ďakujem.

Pandula

No mám hlavne problém schudnúť, ale myslím si že jeden z najväčších problémov je aj tak to že neraňajkujem. Takže by to malo byť v poriadku keď si dám napríklad ráno biely jogurt s nejakými vločkami? Ostanem asi pri tom, ďakujem :)

Emily opat

poldecak ano tych fam o skodlivosti mikrovlniek je dost, netreba verit vsetkym bludom. Skus mi najst nejaku studiu o jej skodlivosti, rada si pocitam :)Ja mikrovlnku pouzivam len na ohrievanie, pripadne na rozmrznutie peciva.
Aniethka nie ta ovsena kasa nie je sladka ide o normalne jemne ovsene vlocky z ktorych sa stane kasa po pridani mlieka.

aniethka1234

a ta ovsena kasa ak je to ta kupovana tak mi pride ze je moc sladka potom mi to tak znici den ze stale mam sladke chute :) takze tu som vylucila ale sama si prazim ovsene vlocky so susenym ovocim a su uzasne...

aniethka1234

ja tiez bezne ranajkujem jogurt ale sypem do neho trochu ovsenych vlociek a obcas kusok jablka ked ho nezjem naraz tak dojedam na desiatu... tiez mas problem schudnut alebo je to iba cisto o ranajkach?

Emily opat

Ja ranajkujem kasu z jemnych ovsenych vlociek. Vecer ich zalejem mliekom, rano ohrejem v mikrovlnke a pridam susene hrozienka.
Vraj super zdrave a aj mi to chuti a dobre to zasyti.