Život

Príspevok v téme: Život
clauss

ahojte, zaujimalo by ma ci nemavate niekedy pocit, ze plytvate zivotom, talentom, ktory mozno na nieco mate, alebo sa trapite tym ze si neplnite sny, ja nad tym rozmyslam asi az moc casto, mam az prilis casto v zivote pocit, ze si vravim uz aby bolo nieco za mnou, vystudoval som nieco co ma ani nebavi, stale mam dojem, ze zijem uplne inak nez citim vo vnutri, stale sa pozeram do minulosti co som mal spravit inak, co je hlupost, mavate niekto podobne pocity ?

Cariboo

clauss je tu viac podobnych tem, ale najvacsia sranda je,ze tym neustalym rozpitvavanim zivota stratis najviac casu. navyse deptas sam seba.
teraz odpoved na tvoju otazku: jj mavame taketo pocity viaceri :/ spokojny?

ivik23

ahojte ja v poslednej dobe mám taký vnútorný hlas(túžbu) ísť bývať aspon na semester na privát, mám aj príležitosť. len bojím sa toho ako to povedať rodičom, ako to zoberú (som najmladšia bývam s rodičmi v rod. dome - oni nemajú dobrý vzťah medzi sebou ). poradte... prosím, lebo neviem čo robiť :/

sweater*

nechcem posobit ako nejaky rebel vseved, ale preco sa neskusis riadit aj tym vnutornym hlasom, a zostavas iba pri snivani? brani ti v tom nieco neprekonatelne?