Zmenšili sa mi prsia

Príspevok v téme: Zmenšili sa mi prsia
anonym123

Dobrý deň
Volám sa Michaela a mám 15 rokov. Mám veľké komplexy, čo sa týka môjho výzoru. Minulý rok, som začala z diétami. Prvá diéta dopadla tak, že s 68 kíl som schudla na 62. No bola to drastická diéta, jedla som iba sucháre a vodu som vôbec nepila. Max. pól pohára vody. Následky boli také, že menzes mávam každý druhý mesiac. Všetko čo somt ak rýchlo schudla som aj pribrala späť a k tomu ešte aj dvojnásobok. Keď som sa postavila na váhy, ukázali mi 76 kíl. Je to normálne ? :( Som úplne zúfalá. Od nového roka som si dala predsavzatie, že schudnem. Môj jedálníček je: ráno si dám rohlík so syrom, šunkou.... na desiatu do školy si zoberiem jablko ktoré ziem o 10tej... na obed jem to, čo mamina doma navarí... a na večeru si dávam jogurt... pritom cvičím.. ( 100brušákov, na stehná cviky, keď si umývám zuby tak si dávam tak nohu do zadu a ešte cvičím na točnu(na boky)) Po cvičení si dávam čaj PHUR ERH (spalovač tukov) Problém je však ten, že sa mi zmenšili prsia... A TO DOSŤ !! Nevravím, že by boli nejaké extra veľké, ale prosto som si už potrebovala kúpiť aj väčšiu podprsenku... No teraz to tak nie je...Terajšia podprsenka mi je veľká.. :( Na prsiach som mala aj strie, ktoré mám aj na bokoch a na nohách pri kolene... Komplexy som mala aj kvôli tomu, ale zistila som že stým už nič nenarobím... No ale ja už vôbec neviem čo mám robiť... Nemôžem si dať ani plavky, pretože všetky moje spolužiačky už prsia majú, cítila by som sa pri nich trápne. Veď ktorá z nás by nechcela mať peknú hruď ? ;(
Narastú mi naspäť ? :(

M 25

očividne máte niečo proti silikonom :D

tak radte jej, mna tu ignorujte, nenavážajte sa do mna .. ale upriamte pozornosť na autorku témy.. a bude pokoj

M 25

Magy, aj čítaj poriadne, pred tým, ako sa začneš navážať do niekoho ..

nepísala som predsa, nech ide na plastiku hned.. ale bohužial, je to jediná možnosť, ked chce mať velké prsia a to je v jej živote očividne najdôležitejšie- byť chudá a mať velkú hrud.. tak sa navážaj do nej, nie do mna ..

M 25

úbohé, neúbohe, len uhol pohladu ...

a jej asi darmo budeš vysvetlovať, nech nedietuje... pôjde to jedným uchom dnu, druhým von ..

97Lenka17

Ahoj, nie je správne jesť iba sucháre, musíš dodržiavať pitný režim, alebo aj viac vody vypiť:) Ževraj od vody sa chudne.. Tie prsia ti buď narastú alebo nie, závisí to od hormónov a nie od hmotnosti, ja som už bola tučná a prsia takmer nič :D bola som vychrtlá a nič moc to nebolo :D Vyzerám už celkom ok BMI 17,5 a prsia nič moc, zmierila som sa s tým :) Načo ti budú veľké prsia? Budeš utekať a nebudeš kvôli nim vládať a vyzerá to komicky, niektorým chalanom sa páčia aj menšie, tak žiadne komplexy :) Nemusíš jesť vôbec 5-krát denne stačí aj 3-krát väčšie porcie, a dostatok pohybu hlavne :) aby ti koža neovísala :) Keď raz začneš s diétou a potom u nej upustíš tak nastáva jo-jo efekt ako sa ti to stalo, preto papaj všetko, čo ti chutí, len príjem kcal nemôže prevýšiť výdaj a je to v pohode, nevravím, že schudneš extra rýchlo ale postupne :)

panika

povedat 15 rocnemu dievcatu, ktore je znacne ovplyvnitelne svojim okolim, ze je psychchicky poznacene a ma si setrit na plastiku prs je dost ubohe. Jedinou spravnou cestou je vysvetlit jej (tak, aby to pochopila), ze diety nic neriesia. Musi jest 5x denne, aby malo telo potrebny prisun zivin...diety sposobia len zastavenie menzesu a zaostavanie vyvinu..vek 15 rokov nie je vhodny na diety, len na zaciatok spravnej vyzivy...v kazdom fitku maju poradcu vyzivy,radcu na chudnutie.Kazdy, kto ju ponizi je kreten...dajte jej sancu byt krasnou a zdravou

Magy

mila slecna "anonym123".

za prve - treba sa hybat. a vela. veeelmi vela. a lepsie si najst pohybovu aktivitu, ktora ta bavi. svihadlo, tanec, plavanie, korcule... cokolvek, ale robit to s radostou, tesit sa na to, lebo ked to budes robit s tym ze "oh, uz zaseee...:( ", tak ti ziadna dieta nevydrzi dlho.
len tak nastartujes metabolizmus, aby spaloval aj vela dobrot a nemusis zakazdym rozmyslat, ci si mozes dat ten zakusok alebo hentu tycinku ;)
za dalsie - pravidelna, vydatna a zdrava strava je druhy pilier!
zakladom je minimalne (a to minimalne znamena, ze viac je lepsie) jedno teple jedlo denne, najlepsie tri. poobede menej sacharidov, viac proteinov, pit vela vody, pri vacsej fyz. aktivite aj 3-4 litre denne, sladkosti mat skor ako odmenu, oslavu, nez ich mat ako pravidelnu cast stravy.
ked si zvyknes na pravidelny rezim a aktivny zivot teraz, kym mas 15, tak sa ti to zuroci na zvysok zivota.
ak dovolis, vysvetlim ti, co si spachala tou hladovkou a preco to nemoze fungovat.
ked hladujes, metabolizmus sa spomaluje, aby sa prisposobil extremne nizkemu prijmu kalorii. zaroven sa pripravuje na obdobie, ked sa ten prijem zvysi a v tom momente prve, co zacne robit, je ukladanie tej navyse prijatej energie do tukovych zasob - priprava pre dalsie horsie casy.
uz chapes? hladovkou robis presny opak, ako zamyslas. chvilu chudnes, ale taky horrorovy prijem stravy sa neda tahat donekonecna a skor ci neskor zacnes viac jest. a v tom okamihu, kazdu kaloriu navyse, telo zacne ukladat. takze priberies doslova "z nicoho".
je to paradox, ale treba robit presny opak. vela jest (zdravo, ako som pisal vyssie) a najme sa pri tom veeeela hybat. tym sa metabolizmus nastartuje, bude ti chutit jest, nebudes mat problem s travenim, spankom, naladami, chorobami...
ved vyhladnuty organizmus sa ani nemoze branit, nema na to energiu a polozi ho aj sebemensia chripka, nadcha, bacil!!
a bud od tej dobroty, pochop prosim, ze velkost prs je to posledne, na com stoji a pada kvalita zivota. take veci moze riesit len clovek, ktoremu bud hrabe, alebo je uz tak bohaty, ze nevie co od rozkose...

Magy

M 25 - spraaaavne, 15r potrebuje presne taku debilnu radu, ze to jedine, co jej pomoze, je plastikaa. toto presne potrebuje. nie cvicit, zdravo sa stravovat a uvazovat ako dospely clovek. ale plastiky, snazit sa vyrovnat spoluziackam a co tam po tom, ze jej jedalnicek je jedna hroza, vsak??? hlavne nech hrud je ako z vystrihnuta z playboya!
omg ludia, vam by som za take nazory tusim aj obcianky dal vziat.

M 25

však nevravím, aby tam šla hned :D však 15tka a šetriť? :D to bolo ako skôr ironické ... a asi jediná možnosť neskôr, ked jej na tom tak záleží