Nevyznám sa v nom

Príspevok v téme: Nevyznám sa v nom
Nikol1999

Neviem o čo mu ide. Píšeme si krásne slová, posiela mi pusinky a srdiečka, píše mi ako chce byť pri mne, ako chce aby som sa večer ku nemu pritúlila a pod. Pár krát sme boli len tak vonku no raz som mu napísala že chcem od neho pusinku no na to mi odpísal že je práve vonku tak príde za mnou za tykých 5 minút. Nečakala som takúto reakciu od neho, kedže vždy ked bol pri mne mi pripadal akoby sa hambil. Tak nakoniec prišiel a chvíľku sme sa rozprávali. Stále som sa mu pozerala na pery a chcela som ich už mať na tých svojich. Keď sme sa už pobozkali oprel si hlavu o moje rameno ( sedeli sme vedľa seba v aute) a nošťekom mi behal po líci. Raz za čas mi dal pusu na líce alebo sme sa opať bozkávali. Zaspával mi, bol unavený ved bolo už niečo po polnoci a on je spachtoš. Bola som strašne rada za ten čas pri nom. No stále si píšeme zlatíčko pusinky srdiečka ako chceme byť spolu. No niekedy sa v nom nevyznám, od kedy sme sa pobozkali prešiel už nejaký čas a stále sme spolu neboli. No naše písanie pokračuje. Nechcem sa ho spýtať čo je medzi nami aby som ho nevydesila kedže mi príde dosť citlivý. Čo mám robiť? Ja ho mám naozaj rada a skutočne sním chcem byť. Aj ked mám už za sebou nejaký ten vžtah môj posledný nebol najveselší nakolko bol agresivny arogantny a tvrdohlavý a ja som veselá a dosť citrliva. Nikdy som ja nemusla robiť nejaké kroky kedže som bola vždy skôr nedostupná. No teraz je to iné chcem niečo urobiť a neviem čo

Nikol1999

Pri nom skôr tá dominantnejšia ja pripadá mi niekedy jak taky trtko. Len ide o to že ja niesom zvyknutá na takýto prístup, skôr som bola tá ktorú tzv. dobívali a ja som bola nedostupná. Neviem na čom som, pritom je to prvý človek na ktorom mi skutočne záleží po fakt dlhej dobe.

gimienkis

Tak skús byť tá dominantnejšia Ty. Ty daj návrh na pusu a nečakaj kedy Ti ju dá, Ty daj návrh na iné veci /nemyslím sex/ a nechaj ho nech sa osmelí, nadobudne sebavedomie a potom to pôjde samo. Citlivkám to tak dlhšie trvá.