Maminka

Príspevok v téme: Maminka
tajfuzzi

Ahojte budem sa to snažiť skrátiť. Mamina má už dlhé roky depresie, objavujú sa z ničoho nič. Pred rokmi to riešila alkoholom, bola na liečení a odvtedy nemôže už alkohol ani cítiť. Teraz berie antidepresiva všetko bolo až doteraz v poriadku. V poslednom čase začala zabúdať a dáva si stale lieky aj keď svoju dávku už mala. Hovorí že si zabudla dať ale pritom si dala. Myslíte že to môže byť naozaj zabudanim alebo to robí naschvál? Keď ešte pila často chcela spáchať samovraždu ale dnes hovorí že už nato ani nepomysli. Čo si o tom myslíte ? :-(

zewa

Kúp jej organizer na lieky. To je taká krabicka, kde si dopredu rozdelí lieky a nepomyli sa. Nehladaj za všetkým nejaký zámer ;) či skrytý zmysel.

Agnes999

Kupte jej take tie plastove davkovace na lieky, nieco jak je toto: -odkaz odstránený- dostat to v kazdej lekarni. Ma tam vypisany kazdy den v tyzdni rano, obed, vecer, noc. Hned vedla toho treba mat polozeny kalendar s vyznacenym aktualnym dnom, aby bolo jasne. Ak si to napriek tomu bude davkovat halabala je uz zrejme znacne dementna, v tom pripade je potrebne, aby jej to podaval niekto zodpovedny a inak lieky pred nou schovavat.