O co mu ide?

Príspevok v téme: O co mu ide?
kukackaa

Skusim co nakonkretnejsie. Stretavala som sa s rozvedenym muzom, byval s ex. Nase stretka boli asi 3 hodiny pokec, pol hodiny sex. Ja som vydata. Riesil byvanie, ale nikdy sme si nepovedali, ze sa mame radi alebo co, takze spolocne byvanie sme nikdy nepreberali. Ja som potrebovala sex, on skor pokecat. Potom sa nadlho odmlcal. Mrzelo ma to, ale nie prilis. Dozvedela som sa, ze si nasiel priatelku, vlastne s nou bol uz dlho, aj pocas nasich stretiek, co by mi nevadilo, keby mi to povedal-ved som bola v rovnakej situacii a nikdy sme si nic neslubovali... byva s nou. Nahodou sme sa stretli, porozpravali a tvrdi mi, ze nema priatelku, ze jeho zivot sa nikam neposunul, ze stale byva s ex. Co viem, ze nie je pravda. A ze by dal vsetko za to, aby sme sa znovu stretavali ako niekedy.
O co mu ide?

Agnes999

O co mu islo ci ide? No spoznal jednu nadrzanu vydatu panicku co pred nim roztahovala a tak teda vyliezol ked uz mal tu moznost ale viac od nej nikdy necakal a byvat a zit chcel s inou. A presne, skor by stala otazka o co ide tebe, sama pises ze o sex tak ti moze byt jedno s kym zije a do koho to okrem teba este strka. Vsak sam sa ti teraz navrhol, ze si ta zas zaradi do sexualneho kalendara a tak okrem svojej priatelky, exky a ktovie koho este prides na radu obcas aj ty.

Dadula56

Zahadne je skor to, ze sa musis pytat...Ide mu samozrejme o sex. Skor mi pride, ze tebe ide o viac, ked ti je nejasne, ze mu ide o sex. Zrejme v tom chces vidiet viac.

kafe

no predsa o sex, o čo iné asi?
Ale o čo ide tebe, keď riešiš jeho život a to že ti klame? Jeho osobný život ti predsa môže byť úplne ukradnutý.

TinaM

Ak si ty potrebovala len sex, tak neviem, na co toto vobec riesis. Ked ste si nic neslubovali ani neplanovali, tak ti moze byt predsa uplne jedno, ako zije. Jedine, ze by ti to jedno nebolo...