Ktorý nízkokalorický shake na chudnutie je najlepší?

Príspevok v téme: Ktorý nízkokalorický shake na chudnutie je najlepší?
Nella777

Dobrý deň,

chcem sa Vás opýtať, najmä z osobnej skúsenosti, že ktorý nízkokalorický shake na chudnutie je najlepší? Čo sa týka účinkov ale aj chuti. Na trhu ich je neskutočné množstvo a laik ako ja sa z toho nevysomári. Najlepšie taký, ktorý sa pije ako náhrada 1 jedla, či už raňajok alebo večere, čiže s obsahom vlákniny. Raz som si jeden kúpila z jednej nemenovanej katalógovej kozmetickej firmy, bol dosť drahý ale chuť bola odporná, a to aj keď som ho zaliala nízkotučným mliekom ako alternatívu namiesto vody. Čiže cenou ako výpovednou hodnotou kvality by som sa už neriadila, ale radšej osobnými skúsenosťami.

Vopred ďakujem za odpovede.

Milky

Shake..
Co od toho chces? Ja som pouzival, co mi namiesala magistra v jednej pezinskej spolocnosti.
Povedal som co potrebujem - vitaminy, mineraly, klbovu vyzivu, pomer kazeinu, chut. Spravila mi testovaciu davku zdarma. Vyskusal som upravil pomer vanilky a aspartamu, aby to bolo super presne podla mna.. a je to.
Pijem to z pol litrom mlieka rano a ma to 620 kCal..

[zruseny22]

Ja som si kúpila slim diet shake- čokoládový. Obsahuje aj chróm aj L-karnitin. A chuťovo je fajn, len sa mi zdá dosť sladký. Ale na kalórie má len 400 kJ, čo sa nedá porovnať s obedom, ktorý má napr. od 1000- 2 tisíc kJ.

Mimulus

Ak chceš schudnúť tak takéto veci by som určite vynechal. Sústreďoval by som sa na prírodné produkty kde je čo najmenej konzervantov, zelenina,ovocie, domáce mäso, polievky...atď.