Krásny úsmev - fixné rovnátka

jowanka

idem mať 17 poisťovňa mi to už nebude 1OO% preplácať pretože som mala aparát na noc, ktorý mi už preplácala a keďže zuby sa mi začali vracať späť, som sa rozhodla pre fixné ;) ďakujem za radu myslím si že už nebudem váhať a dám si ich :)

***Wellia***

Neviem kolko mas rokov, ak mas uz nad 18, tak ti nebude nic preplacat poistovna. Je to dost drahe, dokopy ti neviem povedat kolko to bude stat, ale priprav sa na vacsi obnos.
Kazdopadne to stoji za to, nosila som to dva roky a teraz mam vysneny usmev - rovne vybielene zuby, uplne to zmeni cloveka. :)
Nevyhody su, ze ti mozno budu trhat aj zdrave zuby, dalej bolest, caste otravne navstevy a kontroly, horsie cistenie zubov... to vsak trva iba tie 2 roky, co to budes nosit...
Vyhody su celozivotne. Okrem krasneho usmevu ktory ti uz zostane, ziadna dalsia starostlivost, nemam kazy, staci umyt zuby a ides :)Vyhodou je aj to, ze pocas nosenia z toho mozes urobit trend - ja som si davala schvalne kadejake kriklave farebne gumicky pri kazdom meneni a vobec to nebola hanba prave naopak :-)
Urcite odporucam, nepoznam nic lepsie ako mat nadherne zuby :-)