Ako to beriete vy chlapi?

Príspevok v téme: Ako to beriete vy chlapi?
healing

Ahojte. Som zvedava ako vy chlapi beriete jednu vec.

Ste so zenou,ktora sa Vam paci (moze ist iba o sympatie alebo aj nieco viac) a pritom viete,ze sa cerstvo s niekym rozisla(dlhorocny vztah)

Zena po kratko case zacne mat voci Vam naznaky (napr. budem rada,ked ta uvidim, ked budes mat cas,ozvi sa). Vy mate za sebou nepodarene vztahy(vy ste v strednom veku) a navyse je na Vas vidno ako je Vam neprijemne,ze dotycna zena je smutna z rozchodu.

Nechate to tak? Stratite zaujem? Alebo Vam staci,ked ju milujete iba platonicky a zijete si svoj zivot dalej? Zmenili by ste nazor,keby ona prejavila vacsiu iniciativu?

gliss

Žena : úžasný muž, zalozim si s ním rodinu, budeme stale spolu,,bude ma ľúbiť, budeme mať deti, dom, záhradu....Muž: to je kocka, bude ma ľúbiť, budeme sa stale milovať, postará sa o mňa a dá mi deti....a toto je láska? Ale ked sa to stane, nedá sa to ovládnuť, ideme podľa planu. Plus tlak okolia

agartio

doubledog, samozrejme, az zeny maju svoje problemy. Ten prispevok bol miereny na muzov, nie preto, ze by zeny nemali obdobne problemy, ktore sa len inak prejavia, ale preto, ze tema je o chlapoch.

doubledog

pekne napisena, agartio

akurat dodam, ze zeny su svojou maternicou ovladane rovnako, ak nie viac, nez muzi svojim vtakom.

zeny takisto predstieraju lasku, aby dostali svoji drogu.
akurat si ficia na inom matrose - na detoch a rodine, pripadne ochrane od muza.

a takisto to robia tak dokonale aj preto, ze same veria v to, ze ponukaju lasku.

cela tato iluzia sa casom samozrejme zlomi
deje sa to v case, kedy zena uz nemusi ponukat sex (ma deti a pravne zarucene postavenie) a muz lasku (ta sa da nahradit peniazmi a spolocenskym postavenim)

agartio

Nie, TinaM, vnimas to spravne.
A nesuvisi to s tym, ci si zena.
Aj zdravy muz to ma vnimat rovnako.

Problem je v jedinom, a to v tom, co nosia muzi medzi nohami.
Manipuluje im to mysel, a pokusa sa to uspokojit sa za kazdu cenu, ako droga. Zneuziva to ich ego, ak im ego vladne. Co vacsinou vladne. Je to drogova zavislost, a ako kazda drogova zavislost, je to nebezpecne, nevyspitatelne a velmi dobre to manipuluje za ucelom ziskat svoju vytuzenu drogu. Nieje dobre pustat si takeho cloveka prilis hlboko do zivota. Pokial niesi objektom jeho drogy, tak su dobri ako obcasni kamarati, pracovni kolegovia, znamosti, aby si mala koho zavolat, ked treba opravit zachod.
Ako kazdy drogovo zavisly, vedia velmi dobre klamat, manipulovat, a to casto nielen cez mysel, ale cez pocity a lasku. Inymi slovami, ukazovat ti len tolko lasky, kolko je treba, aby dostali svoju drogu. Niekedy to ma tak mimo kontrolu, ze to ovlada dokonca jeho sameho, a nevidi to, takze si mysli, ze je to laska a snazi sa ju najst. Pochopitelne, ti bude tuto "lasku" velmi dobre hrat a podstrkovat, oklamany dokonca sam sebou, bude vztah mozno aj niekolko rokov "budovat", ale potom sa mu to vymkne spod kontroly.

Ako mudra zena musi vycitit, kedy je to len hra lasky, a kedy je to skutocny zaujem o lasku. Iba ak je mudra, vie to rozlisit. Spoznas to tak, ze skusas velmi jemne jeho sexualitu, ako by reagoval na to, keby napriklad nebol nikdy sex. Ak mu to nevadi, je to prava laska. Ta vydrzi, aj ked zostartnete a sex uz nebude mozny kvoli opotrebeniu tiel, ku ktorym raz dojde. Vtedy totiz miluje tvoju dusu, tvoju podstatu, tvoje skutocne ja. Ak ale cukne, nieje to prava laska. Ide len o chvilkove uzitie si, kym je to mozne. Jednoducha rovnica.
Najhorsie vsak je, ze za tymto ucelom su schopni dokonca "budovat" rodiny, plodit deti, a potom sa zdekovat prec. Bol som tym manipulovany tiez. Hanbim sa, kam som bol schopny az zajst. Teraz uz viem, ze by som bol schopny dokonca hrat lasku. Bolo to tak, ze som si myslel, ze je to laska, ale laska to nebola. V uzadi bolo nieco, co ma manipulovalo, aby som bol uspokojeny v sexe v prvom rade, a laska bola na druhom mieste. Akoby ju to tomu druhemu chcelo podstrkovat tym spravnym sposobom, a iba tolko, kolko je treba na ziskanie drogy.
Lenze skutocna laske nieje obmedzena. Nieje nicim manipulovana. Skutocna laska je volnost a chce plynut. Je na prvom mieste. Ak dojde k sexu, ten je kdesi pod nou, a ak na to niesu vhodne dovody, sex ide bokom a ostane len laska. Skutocna laska miluje srdce, dusu cloveka, jeho skutocne ja, jeho podstatu. To je to, co nikdy nestarne, ani ked sa telo opotrebi. A budovat vztah sa oplati iba na tomto zaklade. Budovat vztah s tymi, co maju sexualne uspokojenie vyssie, nez lasku, je ako postavit dom na pohyblivom piesku. Chvilu moze stat, ale casom sa zborti.
Teraz uz to viem, najvacsi krok v zivote bolo vybrat si lasku ako prioritu. Dolezite je u muza prestat masturbovat. To pohana tento sexualny chtic, tuto drogu. Aj ked sa toho nevie uplne zbavit, a obcas podlahne, to je ine, kym s tym bojuje, je to v poriadku. Vtedy sa ho to snazi zmanipulovat, ale on to vie, a tak to ma pod kontrolou. Laska stale ostava ako priorita. Ked to ma ale ako zabavku, vzdy to nad nim vyhra. Uplne najhorsia vec je sledovanie porna. Vsetko toto narusa sexualitu, ktora sa potom vymkne spod kontroly a stava sa z nej droga. Je to hnusny demon, preto po takych veciach kedysi tak tvrdo isli. Ludia vedeli, ze sex velmi rychlo znici pravu lasku. Laska je proste odtlacena na druhe miesto. A zacne tvrda manipulacia drogovo zavisleho.

Mudra zena akurat potrebuje rozlisit tu najhorsiu a najcastejsiu moznost, a to, ked je muz tymto sexualnym egom ovladany tak, ze ani sam to nevidi, a lasku chce podstrkovat za ucelom manipulacie. To je velmi casty pripad. Je to najrafinovanejsia manipulacia, cez lasku. Mudra zena to rozlisi a lahko si to overi. Ta co nema mudrost, bohuzial nie. Ta sa da nachytat, a zacne budovat dom na pohyblivom piesku.

Jednoducha rovnica zivota je ta, ze clovek plati iba za vlastnu nevedomost. Za nic ine. Ak sa mu zbortil dom, nieje to problem toho druheho, ale jeho sameho. A najviac zo vsetkeho to plati vo vztahu. Ti, co obvinuju, alebo hladaju pricinu v druhej strane, ostavaju v nevedomosti.

Bohuzial, muzov, ktori to nemaju pod kontrolou a su otrokmi vlastnej sexuality, teda drogovo zavisli, je dnes aspon takych 90%, ak nie viac. Myslim tym v nasej spolocnosti. V inych spolocnostiach to moze byt celkom inak a podla inych pravidiel.

Netreba vsak hadzat flintu do zita. Mudrych zien je malo, takze ak sa rozhodne zena zmudriet, nebude tam mat zas taku velku konkurenciu, a urcite na nu vyjde niekto z tych 10% muzov, ktorych vacsinou kompletne prehliadaju, alebo nevedia, ako sa k nim priblizit. Vacsinou to je tak, ze mudry muz, ktoreho priorita v zivote je laska, vyzaruje taku auru, ze doslova oslepuje tie zeny, ktore mudrost este nemaju a nevedia, ako sa k takemu priblizit. To je tiez rovnica zivota, rovnake pritahuje len rovnake. K mudremu muzovi sa dostane iba mudra zena. A naopak.
Pre tych ostatnych ostava tych 90%, a teda bohuzial neustale sa bortiace domy na pohyblivom piesku.

Presny navod, ako ziskat zivotnu mudrost neexistuje. Okrem jedineho pravidla. Chciet. Toto maju spolocne vsetky cesty, a je to prvy krok. Potom je uz kazdeho cesta ina a navod si musi robit sam.

TinaM

ja neviem, som asi cudna, ale podla mna su vztahy o spontannej naklonnosti a prirodzenom vyvine. Dvaja ludia su si sympaticki, stretavaju sa, stale castejsie, pohlady, gesta, jemne dotyky, bozk...a je to. Bez kombinatoriky a snahy citat myslienky toho druheho, definovat, co sa deje a pod. Ale som zena, mozno to vnimam inak.

gliss

A aké majú predstavy, že láska na prvý pohľad? Veď vzťahy sa budujú postupne. Je možné, že išlo o možnosť dva, ale tak neposnazia sa trošku?