Mozem byt tehu?

Príspevok v téme: Mozem byt tehu?
Ellen7

Ahojte damy
Ospravedlnujem sa za zalozenie temy, urcite tu uz podobne su, ale som na mobile v praci a nechcelo sa mi hladat ... Dakujem za kazdy Vas prispevok :)
S manzelom sme spolu cely mesiac mali pohl. Styk bez ochrany a to aj tak, ze sme sli aj na druhy krat hned potom, ale nikdy sa do mna neurobil. Momentalne mam 33 den cyklu, menzes inak mam cca ten 28-29. Den. Test som si robia na 28. Den, negativny.. Necitim sa nejako inak, len so zaludkom a trosku som mala zapchu a problemy s vyprazdnovanim sa, inak som nepostrehla nic, len slaby priesvitny vytok.. Momentalne cakam na manzela, pride zajtra vecer a potom je vikend.. Neviem, ci teda moz em byt ,teda viem, ze mozem byt ale mate niekto pidobnu skusenost? :/ dakujem

bazalka

Kľudne môžeš byť tehotná. Možno si mala plodné dni neskôr, preto to tehotenský test ešte nezachytil Skús si ho zopakovať o pár dní, už by ti mal ukázať správny výsledok. Ja som si robila test na 29 DC (cyklus mávam 28 dní) a mala som tam len takého "ducha", o pár dní už riadna čiarka :)