Psychoticka porucha F23,3

truelife

Uz by bolo na case aby ste prestali vymyslat temy zalozenr na info o mne a prestante mi citat moje veci na nete.moja liecna bola ucinna bolo mi zle nie koli prvotnej diagnoze ale ako mi bolo vysvetlene koli trojnasobnej hladine prolaktinu ako som si dala liek co to znizi je mi velmi dobre.nemiesajte sa mi do zivote a prestante provokovat temami ja v zivote nepojdem a nepotrebujem skupinovu terapiu a uz vobec nie psychologa

tokeby

Ahoj, skus poradit kamoske NLP-AKADEMIA.sk ... je tam "vysielanie nlp akademie" ... mozno kamaratka najde riesenie ;), prajem vsetko dobre :)

p.d.

Treba podla mna aj podporit mozog nejakou dusevnou aktivitou a aspon vitaminmi. Mne pomohol aj Lu.etam, aj mojmu synovi a myslim si, ze je ovela lacnejsi ako ine doplnky na trhu.

p.d.

Zaujimave, ze vela ludi dokaze tolerovat akukolvek chorobu, ale ak ide o dusevnu, tak tam konci akakolvek tolerancia...

p.d.

Netreba byt pesimistom, ale ani prilis optimistom. Treba sa snazit nemysliet na chorobu a neustale sa zamestnavat, ale aj po aktivite pridu tie myslienky. Jednoducho si treba zvyknut a hlavne nerobit paniku aj ked bude velmi zle, pamatajte, ze moze byt aj horsie.

pajtaska

a ako liečba injekcie a lieky nepribrala z toho, ja som zufalá zo seba prvý týžden po injekciach necítim z jedla to čo treti týžden.treti týžden jem a ko ked som bola z dravá ale prbvý um ieram hladom.Koho som stretla v čakárni každý zuri že pribral.4Tý ROK som liečená v hlave už to ustupilo ale pridružili sa mi sekundárne problé my že ma bolia klby od nadváhy, a trojnásobná holadina prolaktinu.Viem určite že ked doberiem injekcie uplne schudnem.Libido nemám šiesty rok.Ako dlho ho ešte nebudem mat.Zo začiatku to bolo velmi tažké,okrem toho že mi bolo poverdané že netrpím depresiou a čo ma teší že netrpím ani pravou šizofreniou,ale koli tomu bludu že som si necitikla dolnu častž trupu žaludok velmi dlha ma do tejto diagnozy zatriedili.Už nevládzem čakat kedy budem ok,choroba mi zničila život.

p.d.

Ja som mal psychozu a dostal som el. soky. Asi mi to nejako pomohlo, lebo teraz je to ovela lepsie. Akurat tie el. soky trochu dodrbu pamat. Ale znizena funkcia pamate suvisi aj s ochorenim. Treba sa poradit s nejakym psychiatrom.
Ako sa u nej prejavuje ta psychoza? Oni tie el. soky davaju vacsinou v pripade depresii.