Omylom zničený vzťah s kamarátkov!!

Príspevok v téme: Omylom zničený vzťah s kamarátkov!!
Terminus

Dobrý deň ! .... Dnes som spravil obrovskú chybu a to, že som sa nechal nahovoriť na strašnu hlúposť. S inou kamarátkou sme sa dohodli, že sa akože pohádame zo srandy. Tento krát sa to, ale vymklo kontrole a dozvedela sa to moja frajerka.... Tej sa to nepáčilo a ako malé dieťa mi napíše na Facebook, že mi už v ničom neverí a prišiel rozchod. Rád by som zo urovnal, ale neviem ako .... napadli mi také veci, ako napríklad: Budem ju ignorovať na dva týždne a ona si to snáď premyslí. Toto však nefungovalo.
Už som bezradný a potrebujem pomoc,
... :) za každú pomoc ďakujem...

Blondula

neries nic...prazdniny su predo dvermi,zalaskujes sa do inej a na tuto "nezrozumitelnu" trapnu situaciu zabudnes :D
"akoze ja sa pohadam zo srandy s mojim kamaratom,dozvie sa to nahodne moj priatel a da mi kopacky :D" to je fakt dovod na kopacky,pockaj,ked sa budu vo vztahu diat dolezitejsie veci a nie taketo debiliny :D
a ked uz je ta guma spomenuta,tak na mna babenky nikto nemal !!! ja som bola jednicka :P a nielen v gume,ale aj svindlovani v kartach :P

4teen

jedine co ti pomoze, trochu ju sokovat nejakym orginalnym sposobom.
Listy, kvietky su sice viac z nasej generacie, ale o to mozu byt zaujimave pre vas. Ukazes sa ako rozvazny mlady muz, co urobil hlupost a chce to teraz nejak inteligentne vyriesit.
Drzim palce a napis, co a ako

Terminus

4teen, mne je už úplne jedno či starou, alebo novou metódou to vyriešim, ale chcem to nejako dať do pohody. :)

Mimulus, nie všetci preferujú iba písanie cez Facebook a podobne... :)

4teen

To je uplne jednoduche.
ak beriem tu verziu, ze sa spravas ako 14 rocny pub. a ona chce rozumneho, tak sa soravaj ako mi stari. Kup jej nejaku kytku s pozvankou do kina, ale na cintorin...no tam kde teraz chodieva mladez. A este by som to poistila tesne predtym jej poslat napr. email alebo staromodny list s vysvetlenim. Pri pisanej sprAVE , TI NEBUDE SKAKAT DO RECI.
Ja viem, ze su to mozno pre teba nemoderne, do hrobu veci, aLE MOZNO ZE PRAVE TAKYMI SKOR ZABODUJES AKO PRIBLBLIMI SMS A POD.