Hnedý výtok

Príspevok v téme: Hnedý výtok
Sumatra

Ahojte
Už dlhšie som si všimla že niekoľko krát do mesiaca ma trápi hnedý výtok. Je taký slizový hnedý a je ho celkom veľa. Vtedy ma aj celkom pobolieva podrbuško akoby som bola prechladnutá. Nebýva ani pred krámami a nieje ani ovulačný, ten si celkom sledujem, lebo ho mávam niekedy trošku s prímesov krvi. Tento hnedý výtok býva tak cca dva týždne pred menštruáciou. Môže to byť nejake prechladnutie ?

michi1234567

Dobrý deň,
Už 9 dní ma trápi hnedý, dosť silný výtok. Užívam HAK, menzes by mi mal prísť 17.6. Tento mi začali bolesti v podbrušku. Sexuálny styk som nemala 3 mesiace. Môže to byť vážne ochorenie? Príde mi vôbec normálna menštruácia?
Ďakujem za rady.

Jaňu

Mám ten istý výtok....veľmi sa bojím a môj priateľ tiež...dúfam, že to neznamená tehotenstvo. Beriem antikoncepciu..môže to byť aj s nej? Mám výtok hnedej farby s trochou krvy.

Kvety zla

chlamydie ti ziadny internetovy program nezisti, jedine gynekolog.
hnedy vytok znamena ze je to vytok s primesou krvi. a dovod preco je vo vytoku krv moze urcit az lekar. cize zajdi za gynekologom.

Ilona

Ahoj, řešila jsem stejný problém. přesně, jak píšeš, bolesti břicha a hnědý výtok. podle www.lekarplus.cz bych měla mít chlamidie, ale nevim. dozvěděla ses něco bližšího? Ilona K.