Problém so vzťahmi... už sa neviem ani prihovoriť

Príspevok v téme: Problém so vzťahmi... už sa neviem ani prihovoriť
lilopertík..

Ahojte.. mám taký divný problém.. stále si niečo nahováram.. nejaké katastrofy,že sa mi niečo stane,že ma ukradnú.. stále sa pozerám na svet negatívne.. a to sa odzrkadluje aj na mojom správaní .. nechcem byť taká no neviem si rady :( bohužiaľ :( ďalej.. neviem komunikovať jednoducho prídem za priateľmi a bum bác.. ani jedna téma ma nenapdne.. nechcem ich opusttiť... ale jednoducho nie som moc oblubená ... som trošku pesimista.. a to ma sere.. s kamošmi sa nerozprávam pretože nemam o čom ..neviem nemam sa s nimi o čom baviť jednoducho je to také divné všetci sa maju o čom len ja nie :( .. o čom sa s nimi mam baviť ?

poPotvorka

mne dnes kolega na obede porozpraval o jeho dentalnej hygiene o tom ,ako ho rano zubna pasta pobrindala a ked uz dokecal ,tak mi jednoducho poprial dobru chut (mal stastie ,ze je to velky fesak s nadhernym chrupom ,lebo by sa mohlo stat ,ze by o ten chrup prisiel ,kebyze sa naserkam) ..... takze kecat sa da o comkolvek a ak si posadnuta sama sebou o to lepsie najdes temu na kecanie :)

xxx_3

aj ja som rozmyšlala nad psychlogom :D ale nieeeee :D jehóó taky cvok som neni :D :D:D veď si viem poradiť aj sama :D
ďakujem vám ostatnym :)

oui..

sup sup, najdi si psychologa a ries to tam. ked ta citam, mam pocit, ze mas znaky neurotizmu, alebo uzkosti, takze najlepsie ti pomoze prave psycholog. najst vieru v samu seba a

Fleur-de-lis

no čo sa týka tých neustálych obáv, neviem či pozeráš aj nejaké kriminálky či drámy, ale ak máš tendencie sa stále niečoho báť, tak takéto filmy či seriály ti to môžu ešte zintenzívniť. Čím si naplníme myseľ (cez oči, uši...) na to budeme najčastejšie myslieť.
A čo sa týka priateľov, no veď keď ste viacerí spolu tak téma je,nie? A stačí keď sa občas zapojíš.
Možno si neveríš a máš strach hocičo povedať, aby si sa náhodou nestrápnila? A preto máš nejaký blok a nič ti ani nenapadá.
A tak všeobecne, ak zameriaš svoju myseľ na niečo negatívne, tak sa ti to bude zdať ešte horšie ako v skutočnosti. A bude sa ti zdať, že je to jediné čo sa deje. No ak sa zameriaš na niečo pozitívne, tak sa prestaneš toho negatívneho tak báť, lebo vieš, že sa deje aj niečo pekné.
To je ako so správami. Keď niekto číta len čo zlé sa vo svete stalo, tak je to dobré akurát na depku a pocit, že tento svet už nič nezachráni, že je to hrozné čo všetko sa deje.
No ak si človek prečíta aj pozitívne správy, tak sa mu hneď uľaví a dostane nádej.

zewa

Priprav si balicek zachrannych tem :)
Pocasie, sport, televizne noviny, hudba, sex, scifi. Ak ste uz spolu nieco zazili, dobrou temou je spominanie na tieto zazitky. Alebo na spominanie trapasov ucitelov. To su vdacne objekty :)
Ako sama pises na zaciatku svojho prispevku, len si nieco nahovaras. Vidis, ze to tak v zivote nechodi. Si trochu uzkostna. Podla mna to boli asi rodicia, co ti casto hovorili, aby si si davala pozor, aby ta nezrazilo auto, aby ta niekto neukradol, atd. a tak si si to zvnutornila. Ale sama citis, ze to asi nieje v skutocnosti "tvoje". Tak to skus vypustit z hlavy a zacni skumat, co je naozaj to tvoje. Kym si a co ty chces. Rodicia su fayn, kym su deti detmi. Ale neskor, si uz treba hladat svoje ja.

winki

O tom čo ťa zaujíma, čo sa stalo nové vo svete, pikošky zo "showbiznisu", o nejakej novej pesničke, filme. O záľubách, športe.