Čo mam robit?.. myslím na bývalého

Príspevok v téme: Čo mam robit?.. myslím na bývalého
Tamara 7895

Som s priatelom už 2 roky, ale už to nezvládam. Pocas tých dvoch rokoch som mala obdobia kedy som stale myslela na mojho byvaleho priatela. Pre mna je to asi jediný chlapec, ktoreho budem tak velmi lubit.
Moj terajsi priatel ma neskutocne obmedzuje-nemožem ist na diskoteku,nemožem ist niekde sa zabavit s kamaratkami nič - mam 18 - ja sa chcem bavit, nechcem už teraz mat pomaly manželsky život s nim. Hrozí ma predstava ,že by som mala byt od 16 s jedným chlapcom navždy. Neviem ci sa mam rozist alebo pockat. Neviem ci priatela este lubim alebo je to už len zo zvyku ... neviem co dalej ...

WildWind

vykasli sa na nho, vazny vztah si hladaj neskor, teraz sa radsej zabavaj kym sa da, lebo o par rokov pridu ine povinnosti.. ak si nim uz nie si ista, nevesti to nic dobre, budes sa iba trapit..daj si pokoj od vztahov a chod sa bavit s kamoskami..mna desi predstava ze by som teraz mala byt s niekym a snazit sa aby to vydrzalo aj cely zivot (inak nevidim vo vztahoch zmysel)..ved potom uz nemozem nic ine zazit, ked som viazana v tak mladom veku..

lilyiankaa

tak dosť skoro si začala s priateľmi keďže s týmto si dva roky a máš 18, ale budiš, tvoja vec ..ak ťa obmedzuje a tebe sa to nepáči, tak s ním nebuď, rozíď sa s ním a uži si život.....priateľa si hľadaj neskôr a nie v tak mladom veku ..pretože keď sis ním nevieš predstaviť život,nemá to zaručene význam ...

pandorica

Máš 18, chalanov ešte stretneš, že nebudeš vedieť, čo s nimi.Ak ťa terajší
priateľ obmedzuje, do pekla s ním a užívaj si koľko môžeš.

TinaM

ale ved presne vies, co chces. Desis sa predstavy, ze by ste boli spolu do konca zivota, tak na co si s nim? Skonci to, uzi si, co ti chyba, a potom si najdi niekoho, s kym si budes vediet predstavit cely zivot.