Prve vrasky/Prevencia proti vraskam

Príspevok v téme: Prve vrasky/Prevencia proti vraskam
666_martinka

Ahojte baby co mate okolo 25. Pouzivate nejake produkty na prve vrasky resp. pouzivate nieco na prevenciu? Citala som ze uz od tohto veku je vhodne aby clovek pouzival specialne pripravky.

Mate nejaky ktory odporucujete?

Ja mam plet taku zmiesanu, v T-zone mam sem tam vyrazky. Vrasky zatial nemam len sem tam ked mam viac make-upu su mi vidiet vrasky od nosa ku kutikom ust.

Dakujem

odpovedam

Ja som si vyliecila akne iba stravou a pohybom. Ziaden krem - len sem tam kokosovy olej na noc, ale inak naozaj minimum "starostlivosti". kozmeticky priemysel vam stale bude tvrdit, ze vasa pokozka je problemova - sucha, mastna, neviem aka... pritom je dovod, preco si pokozka vytvara isty typ filmu. Ale naozaj stravujte sa zdravo, budte zdravi a fit a odrazi sa to aj navonok.

odpovedam

POzrite si test magazin, kde testovali kremy proti vraskam. ani jeden nemal ucinok. Starnutie nezastavite. Hlavne ak nemate dobru stravu, nacapanie kremu na tvar nezmoze nic.

MultiLevel

pytala som sa jednej kozmeticky...nie je to len o tom, ze si na tvar nacapes daky krem od 25 vyssie...je to aj o tom, ako sa stavias k zivotu, k problemom atd...no a k tomu vela vody, zeleniny, pohybu, usmevu, vitaminu E v tabletkach, ale aj v prirodnej forme, tabletky s kolagenom, malo opalovania, spat apson 8 hodin, byt pozitivna....chodit ku kozmeticke, nechat si poradit pri vybere kremov, make upov, vecer sa VZDY odlicit....atd

Vladana89

mohu doporučit skvělou řadu Botuline medical. Výrobce sice uvádí od 30 let ale mě ji kosmetička doporučila i když mi je 26. hlavně maska na noc je bohovská! přitom všchny produkty pořídíte do 20 EUR.

Klarika00

ahoj skús si pozrieť tento článok -odkaz odstránený- je tam starostluvosť o pleť podľa veku .. v 25 by si mala hlavne pokožku hydratovať a správne čistiť =)