Bolesť v podbrušku - gynekologička diagnostikovala iba streptokoka

Príspevok v téme: Bolesť v podbrušku - gynekologička diagnostikovala iba streptokoka
Monika000

Zdravím, mám bolesti v podbruškú, tak som navštívila, ženskú a tá mi diagnostikovala iba streptokoka čo s tým vlastne ani nesúvisí. Bolesti nemám stále, ale je to hlavne pri chôdzi a hlavne nemožme mať s partnerom sex lebo to bolí. No ženská povedala, že je to len streptokok. Nemáte s tým niekto skúsenosti, s takýmito bolesťami v podbruškú? Ďakujem

Ivka 1

BeaMc pri pohl.styku mohlo dôjsť k poraneniu krcka maternice, môžeš tam mať zápal, ale to by bolesti pretrvávali hlavne pri chôdzi a vystreľovali do podbruška a do krížov. Či to bolo možným tehotenstvom ? Zatiaľ ťažko povedať.

BeaMc

Ivka 1 : Ďakujem za odpoveď, moje bolesti však dlho netrvali .. bolo to ako pri menštruácii , len som chcela vedieť, či by som mohla byť tehotná alebo nie ...

Ivka 1

Monika a aké riešenie Tvojich ťažkostí navrhla gynekologička?

BeaMc môže to mať rôzné príčiny, je potrebné pozorovať,či sa bolesti a výtok objavia aj počas dňa alebo sa objavia aj počas pohl.styku mimo ovulácie.

BeaMc

Dobrý, chcela by som sa opýtať na môj problém. Po pohlavnom styku som mala výtok s krvou a bolesti v oblasti vaječníkov. Môže ísť o ovuláciu?? Stalo sa mi to prvýkrát ... Prosím môžete mi poradiť?? alebo ide o iný problém? Ďakujem .