Krásne chvíle boli, či budú to mi poradíte vy, dúfam

Príspevok v téme: Krásne chvíle boli, či budú to mi poradíte vy, dúfam
trdielko883

Jeden krásny večer som sa chystala na prvú zábavu po rozchode. V myšlienkach som si hovorila že túto zábavu budem z kamarátkou. Ale zahľadela som sa do jedného chalana, neskôr sa prišiel aj zoznámiť pretože máme spoločných kamarátov. Tancovali sme, bozkávali sme sa proste sme boli riadne nažhavený brala som ho ako zábavku, myslela som si že aj on mňa. Ale na druhý deň keď sa mi ozval tak som bola celá šťastná žeby som sa mu zapáčila. Písali sme si, ako kamaráti. Prišla druhá zábava, aj na tú prišiel že vraj kvôli mne no vtedy som nejak tomu neverila. Nešla som za ním, kvôli mojej hrdosti, tak som čakala kým príde. A prišiel a boli sme zase spolu, zase sme tancovali a bozkávali bol na mňa totálne nalepený. Cítila som jeho pokožku cez tričko. Ale po zábave sa mi neozval. Musela som sa ozvať prvá. A potom sme si dosť dlhý čas nepísali. Ale prišla krásna slnečná nedeľa a on mi napísal či by som nemala ísť chuť zo sním von. Pravdaže že som šla. Zobral ma do susednej dediny z jeho kamarátmi veľmi sme sa nasmiali, kúpil mi balónik mačičky :) keď ma doviezol naspäť domov, nemal odvahu mi povedať že chce pusu na rozlúčku, musel to povedať jeho kamarát, ale bolo to veľmi milé. Ten týždeň bol krásny, písali sme si a tak. Prišiel aj na zábavu ktorá bola o týždeň tá bola najkrajšia, len to privítanie. Pusa a a pustil ma za kamarátmi. Ale jasné že potom prišiel za mnou a boli sme spolu tancovali a bozkávali. Nechcel ani odísť. Ale keď odchádzal dal mi krásnu pusu a povedal že ma ľúbi a že som jeho láska. Po zábave sa mi ozýval prezváňali sme si písali a snívali o tom že sa raz stretneme zase a popritom mohol prísť ved mal auto. Do jeho narodenín bolo všetko v poriadku. Ale po jeho narodeninách sa mi prestal ozývať. A až po mesiaci mi napísal ako sa mám. Drzosť. Prišla zábava a prišiel. No ja som ho len pozdravila a mala som mu sto chutí povedať čo si o tom myslím to ako sa správa len som nejak nenabrala odvahu. Na rozlúčku mi dal pusu a kým som ja otvorila oči on bol preč. Od vtedy som ho nevidela ale písala som mu že sa chcem stretnúť ale nestretli lebo šiel do Žiliny. Veľmi ho ľúbim to som mu aj napísala hneď keď mi to povedal. Prosím poradte mi či mám ešte niečo robiť preto aby som ho mala pre seba, alebo to mam nechať tak a zabudnúť. Je problém aj vo veku že ja mam 16 a on 24? pomôžte mi prosím už sa z tým trápim 7 mesiacov. ďakujem

lilyiankaa

ak k nemu chceš byť slušná, tak ho akurát tak pozdrav, normálne mu odpovedz na otázky, ak sa bude pýtať, ale nič viac ..žiadne tanečky, objímačky, pusy ..tie nech si nechá na nejakú inú namotanú 16tku ... nemáš čo riešiť ..chalan sa dobre pobavil a to bolo celé, to že ťa ľúbi bol len blábol, aby ťa ešte viac namotal ....

trdielko_883

Vedela som, že napíšete toto :) len si to nechcem stále pripusť, žeby som mala na neho zabudnúť a nechať tak...:) lebo on ma úplne zmenil. Ja som bola tá čo namotávala chalanov, a teraz ma zmenil jeden obyčajný chalan ktorého by som si asi ani nevšimla. Ale mal niečo v sebe čo som si musela všimnúť. Ďakujem za rady. Pokúsim sa na neho zabudnúť :) a ešte niečo....mam mu napísať....že je poriadny kkt nech si uvedomí čo spravil a tak? či to už mam nechať tak..

Hrac

ako 24 rocny ti napisem, ma ta len na zabavu kedze sa vidite len na diskach a akciach. Takto kludne ocaruje zopar bab naraz a caka, ktora mu podlahne do postele. On ta nelubi a ani vztah nechce. Tak otvor oci a kasli na neho. Keby ta lubi tak chce byt s tebou kazdy den. Netrap sa a nepredlzuj to, niekde je chalan, ktory ti bude dokazovat skutkami, ze ta lubi. ;-)

phoe

Trdielko, ty si take malé trdielko :) je pre teba pristary. Asi si to uvedomil. Si ešte dieťa, on by sa už mal ženiť. Taký chalan potrebuje plnohodnotný vzťah. Aj sex.

sonmi451

Trdielko, ak mu na tebe záleží, ešte o ňom budeš počuť. Ak však v tebe našiel iba potešenie na pár chvíľ, je možné, že sa nikdy nedočkáš. Čo sa veku týka, je to dosť veľký rozdiel aj keď láske na veku nezáleží. Ja mám podobný problém s vekom (ja 18, čochvíľa 19 a on 24) a uvedomujem si, aký je to rozdiel. V niektorých momentoch sa stále cítim ako dieťa :))