Imunita na jesen

evaFialka236

Cau, podla by su mohla skusit enzymy, ja som mavala casto zapal priedusiek a potom, ako som si spravila „enzymovu kuru“ tie zapaly prestali. Brala som wobenzym, davkovanie podla navodu a po par tyzdnoch mi bolo lepsie.

bashi

ahoj, skusenosti so spominanym aloe z Forever mam tiez a je to velmi fajn, ale je fakt ze na pomery beznych ludi drahsie. Ale co mozem za seba este odporucit je 100% prirodny rakytnikovy olej, ma kopec vitaminov a na imunitu je ako stvoreny. Kupujem si aj caj a sirup. Na posilnenie imunity je vhodna tiez kapucinkova tinktura alebo tinktura od Karla Hadka...

gruňo

Ja ponúkam Aloe vera drinking gel od firmy LR.Ja som tiež spokojný s kvalitou tej firmy.Len výrobky sú trocha predražené,keďže je to Nemecká firma.A založená na MLM..Ale,ak by bol záujem som ochotný Vám to dať lacnejšie...(cca nákupna cena výrobku).

Ivka 1

Ak máte aloe vera gél od firmy Forever Living products, tak to máte veľmi kvalitné aloe. Ja ho pijem už viac ako desať rokov a som veľmi spokojná.

Ivka 1

Veru kvalitné aloe vera a k tomu echinaceu, to by malo pomôcť.Aloe vera má výrazné imunomodulačné účinky,dáva imunitu do rovnováhy.Zvyčajne sa robia 2x ročne trojmesačné kúry aby sa upevnila imunita.

ag

uz ku koncu augusta sa zacni otuzovat.
davaj si striedavu sprchu, studenu a teplu, kazdy den. postupne skus len studenu, take 2-3 minuty.
za 2 mesiace mas taku imunitu, ze neprechladnes.

danina*

Konzumuj veľa ovocia a zeleniny, cesnak, cibuľu, kyslú kapustu, zázvorový čaj, niektorý z pírodných prípravkov na posilnenie imunity Imuno c komplex, Mykoimun, Super bromelain a papain( niečo ako Wobenzym, len pomer množstvo cena je lepší), betavital... pozri mojezdravie.sk alebo aj iné doplnky výživy, ale len prírodé s biologicky účinnými látkami.