Zasa tá mykóza

Príspevok v téme: Zasa tá mykóza
anonymka16

Ahojte ... už som vážne zúfala, neviem čo mám robiť. Mykóza sa mi stále vracia, teda skôr ani neprestala :/ Vyskúšala som už všetko možné, bola som aj u lekárky,dala mi lieky, ale za 2 týždne to bolo späť. Vyškúsala som všetky možné krémy ako canesten, candibene aj fungicidin... najviac som sa spoliehala na mycomax tabletku, ale nezabrala. Už som do toho vrazila kopu peňazí a nemôžem sa toho zbaviť.trvá to už skoro rok a pol :/ Ak poznáte niečo účinné, prosím Vás poradte :)

suri

biorezonanciou zisťujem jednotlivé druhy mykóz, candíd,penicilií, trichophytomov, atď,

furota má pravdu, tento dôsledok je výsledkom stavu celej brušnej dutiny, stravovania, pitného režimu, obmedzovania prirodzenej - neupravenej zeleniny s dostatkom enzýmov - sú zásadité.

Pri detoxe však je nutné dať pozor,násilný detox môže spôsobiť aj obrovské reakcie...
viac na zdravotnica@centrum.sk

maricenka

mne pomohli tablety canesten 6. nielen krem. 6 dni po sebe ich aplikujes a tak sa preliecis. vzdy, ked sa deje tento problem ale tiez viem, ze mam obmedzit sladke... drzim palce

furota

Ja by som ti doporucila navstivit centrum bioregulacnej mediciny v BA alebo v KE alebo jedneho z ich doktorov ,kt. posobia po SR. Ja osobne chodim k Mudr. Tomovej do PB. Oni ti pomocou biorezonancneho vysetrenia pozru cely organizmus, ako funguje a preco tie mykozy. MOzes mat oslabenu mikrofloru v crevach, celkovu imunitu, chlamydie, hoc co. Za vysetrenie sa plati iba 15€ a liecba pozostava z prirodnych liekov, tam je cena uz potom rozna u kazdeho , podla zdravotneho stavu. Ak chces ,napis mi na hekate1@azet.sk a napisem ti viacej, pripadne dam cislo,kde sa mozes objednat. Nam pomohla celej rodine a segrenke presne s tymto problemom co mas ty.