Co si o tom myslite?

Príspevok v téme: Co si o tom myslite?
cotomabyt

Prosim vas, chcem sa opytat na vas nazor. Zijem s partnerom, ktory sa rozvadza. Jeho zena suhlasi s rozvodom. Mali sme v minulosti rozne problemy, par krat sme sa aj rozisli. Vzdy to bolo kvoli jeho klamstvam, ktore suviseli skoro vzdy s jeho zenou, ktora vie, ze zije so mnou, no i tak ho chce stale spat. Rozchody som dala vzdy ja a on sa mi vzdy po niekolkych dnoch ozval, spracoval ma a boli sme znovu spolu. Lubim ho a viem, ze aj on mna, no uz som z toho vsetkeho unavena. Nas vztah je dost poznaceny tymi nezhodami a rozchodmi... Aj som mu navrhovala, ze nech sa radsej rozideme, ze to bude tak lepie, no on nie a nie. No a aby som sa dostala k tomu, co chcem od vas vediet. Nasla som mu v telefone sms od jeho zeny, kde mu pise, ze \"dakujem za sms chrobacik, cakala som cely cas pri telefone. Vsetko bude ako ma byt, pa.\" Povedal mi, ze je vraj chora na hlavu, ze ho chce stale spat a ze nevie, co to ma znamenat. Odoslane spravy mal vymazane, vraj plnu schranku mal.
Prosim vas, co si o tom myslite. Mne napada iba jedine, ze stale s nou udrzuje \"isty\" vztah. Ak je to tak, preco sa potom rozvadzaju, preco nesuhlasi s rozchodom a stale ma chce? Vsak nech je teda s nou, ked sa nevie od nej citovo odputat.

chlpáč

bratia cesi maju pre zeny ako ty dobry vyraz na i v ní, teda ze ta uchlacholi par kecami a este si aj zasulozi, nerozide sa preto s tebou, lebo vidi ze ty sa s nim nerozides, a rozchod ma byt rozchod na stalo nie to co robite vy jak 15 rocni pubertiaci, on ma 2 zeny a vie ze minimalne jedna mu ostane, je to herec ale co uz, taky je zivot

Sonjaa

Myslím si o tom presne to, čo Deaa. To už si ozaj taká zúfalá, že si si začala so ženatým ? Viem, že normálny, zdravý jedinec (či muž, či žena) nechce byť sám a nie je to ani prirodzené, ale zapliesť sa so ženatým málokedy prinesie šťastie do života. Ak sa rozvedie, tak si rozbila rodinu. Ak sa nerozvedie, tak podvádza svoju manželku s tebou.... a ty nikdy nezažiješ plnohodnotný vzťah ... Je ti to treba?

No neviem, neviem, či takéto "šťastie" stojí za to....

Deaa

Je to jeho žena, má snáď právo mu písať. Zato neviem čo robíš v ich vzťahu ty. Je mi jasné, že si chcela počuť ako sa všetko na dobré obráti, ale žena, ktorá sa zapletie so ženatým nemá pre mňa veľkú hodnotu. A okrem toho zjavne vám to neklape keď sa stále dookola rozchádzate a dávate dokopy. Daj mu pokoj a ži si svoje, on sa asi nechystá tak skoro rozviesť.