Kde je problém?

Príspevok v téme: Kde je problém?
dievca123

Dobrý deň,

mám taký problém a neviem čo s ním. Asi tri mesiace sa stretávam s jedným chalanom, on chodieval ku mne, aj tu prespával, ja zase u neho no ani raz sme sa spolu nevyspali. bolo len niečo málo s rukou.. obojstranne. naposledy sme spolu boli tri noci v kuse, no ani tak k ničomu neprišlo. ešte by som chcela podotknúť, že za celé tie tri mesiace mi len zriedkavo, ozaj zriedkavo, sám od seba dal pusu, prejavil nejaké city alebo ma len tak zobral za ruku, či objal. ani v posteli. vždy sa otočil na druhú stranu a naposledy keď sme spolu boli tak som mu povedala, či ma môže objať, objal ma, ale potom sa zase radšej obrátil k stene a prišlo mi to tak, že radšej bude na stene nalepený, len aby sa ma nemusel dotknúť. neviem prečo sa tak správal, akurát viem, že mal problém s rýchlou ejakuláciou, s tým sa mi priznal a videla som aj na vlastné oči. Mohlo by to súvisieť s tým, že preto sa ma nechcel dotýkať ani? mne to veľmi chýbalo, od bývalého priateľa som bola zvyknutá, že sme spolu spávali v objatí alebo že ma aspoň objal, dal pusu, zobral za ruku, hocičo.. ale tento nič. :( mne to potom prišlo, ako keby som sa mu hnusila :( pritom ešte sám mi rozprával, že mám peknú postavu. tak prečo sa tak ku mne správal? a o druhých dievčatách mi tiež dosť často začal rozprávať, to mi bolo tiež čudné.. neviem si to vôbec vysvetliť, takéto správanie.

_meno

Ahoj dievca123

Tvoj priatel predtym mozno menej sexualne zil, preto to spanie.
Spravanie z toho vyplyva, ak neprichadzal do styku s vela ludmi.
Ak ani u neho v rodine nedochadza k fyzickym kontaktom, zrejme mu to je len nezvycajne (co clovek nepozna=strach=hrozba)
Mohla by si to uhrat pod neho tak, ze mu vysvetlis ze takto vidis situaciu a ze mu aj rozumies, s tym aj on bude stotozneny...potom mu povedz ze ale aj ty mas svoje potreby a ze ci mu to nepripada sebecke ..ze ho mas rada, preto by ta potesili aspon male krocky vpred
Tam si myslim ze si vyhrala - lebo on aj ked je slabsi mu das silu ktoru bude vracat - proste si vychovas z neho lepsieho chlapca / muza (nvm kolko mate rokov)
O tych dievcatach ....nvm co o nich vravel, ale mozno z teba neciti taku istotu tak mu nepride zle vraviet aj o inych
(co som pisal vyssie-ak mu das pocit ze si jeho, budes mu zrejme blizsia a dievcata cudzejsie)
Urcite to nemyslel v zlom ze sa mu pacia, mozno len nezavisle o nich vravel lebo ti chcel daco o nich povedat (a nie lebo mu nehaju po rozume)-vecne, nie citovo

Pekne dnik