Ambulantne protalkoholicke

Príspevok v téme: Ambulantne protalkoholicke
AnkaT.

Potrebujem vase nazory. Moj manzel ma problemy s alkoholom. Dostali ho uz neraz do poriadnej kase, sud kvoli jazde pod vplyvom alkoholu, dokonca nepodmienecny trest za opatovne porusenie zakazu a podobne. Vsetci mu dohovarame nech s tym prestane, sud mu nariadil, vzhladom k vyjadreniu znalca ambulantnu formu protialkoholickeho liecenia. Ja pracujem v Raksuku, ked som doma, manzel nepije, aj tri tyzdne dokaze nevypit ani kvapku, akonahle odidem, zas popija, robi to tajne a dusuje sa, ze on nepije, ale uz podla hlasu v telefone viem, ze klame. Nahlasil sa na protialkoholicke, prve sedenie ma v stredu, tak to hned siel zapit, ze potom uz nebude moct, tak naposledy, z toho naposledy je uz treti dem, co popija.Chcem sa spytat, ako prebieha to ambulantne protialkoholicke, ako lekar bude vediet, ci manzel naozaj abstinuje, alebo popija?Ma takato forma vobec zmysel?Ma s tym niekto skusenost?

kablica

to zvazi psychiater, zavisi od vysledkov vysetrenia, ale taky bezny liek na znizenie chuti na alkohol je napriklad Campral.

winki

pokiaľ on sám nebude chcieť presťať, tak s tým neprestane a môže chodiť aj na ambulantné a aj ho môžte zatvoriť do liečebne. On musí sám v sebe nájsť dôvod prestať. Inak to nemá zmysel.

Najčítanejšie články