Som moc divná

Príspevok v téme: Som moc divná
Viola14

Ľudia ma vnímajú ako divnú. Ak sa chcem skamarátiť, trvá im trochu dlhšie, než si na mňa zvyknú. Momentálne som na výške, ale akoby som bola v škôlke.
Som typ človeka ktorému stačí detská čačka by ho to rozveselilo. Hocikedy si beriem do školy bublifuk, loptičku, hopíka, leziem na stromy, staviam snehuliakov, s hocikým sa pustím do reči o blboostiach. Ak ma napadne hocijaká šibnutosť, okamžite ju aj spravím. Snažila som sa byť trošku vážna, ale nedá sa mi nebyť sama sebou. Niekedy sa bojím že som psychicky narušená alebo čo. čoskoro mám 19 a bojím sa aj toho, že ľudia, čím budem staršia, budú čím menej chápať, alebo aspoň prehliadať moje zvláštne správanie. Okrem toho, už sú to tri roky čo som mala poslendú známosť, a aj ja sama sa obáam, či ten človek nezdupká keď zistí aká som.

prezyvko

z toho čo píšeš by som si skôr pomyslel že si zlatá a nie divná. veď prečo by sa aj osoby nad 10 rokov nemohli pobaviť s bublifukom ak im to prinesie radosť?

denka89539

ahoj podla mna si uplne normalna,to ze blbnes a vracias sa do detskych cias na tom nic nie je pozri niektori ludia su stale vazni nevedia sa uvolnit,ani srandovat.Kazdi sa obcas vrati do detskych cias a vyleziem na strom takisto a nosim v kabelke plysoveho medvedika,mam rada detske hracky a to budem mat 25... a to ze si sama noa ,,,si slobodna a neobmedzena ak sa chces zoznamit je vela moznosti inernet,skola,zaujmy a pozri ten pravy ta bude lubit taku aka si.Ja som mala dva vztahy jeden vaznejsi skoro 4 roky a stale mi vycital,ze som ako decko tak sa aj spravam a ja ze sa menit nebudem a dnes mam rocny vztah a byvame spolu lubi ma najviac na svete a nevedel by si predstavit,ze by som bola stale vazna uz som rozumnejsia a aj moja praca to vyzaduje ale stale niekde vnutri som este dieta tak ti zelam vela stastia zapamataj si nikdy sa nemen,vzdy bud sama sebou si super kocka a ja ta chapem ...keby si chcela popisat denka8953@azet.sk budem rada