Som odporna špata!

Príspevok v téme: Som odporna špata!
Klaudi DiDi

Neviem ako inak to nazvat :-( Pripadam si strašne odporná a škaredá. Proste ina ako ostatne baby. Všetky su take pekne dlhe vlasy ,chudučke ,dobre oblečene a s dokonalim ksichtikom a neni to make-upom. Ja si mozem make-upu kolko chcem a aj tak vypadam ako prisera :-( A mam stašne divnu postavu ako vazne meriam 165 a važim 55kg čo takto znie ako by to pisala nejaka zakonplexovana pi*a ale realita je ina. Proste odporne tučne celulitidne stehna a este k tomu take cierne bodky po holeny na celých nohach proste humus a ked na to dam samoopalovak tak ich to este zvyrazny :-( A to su len nohy:-( A dalej zadok no čo k nemu velky tučny ,neforemny tak na bokoch mi to hlavne chyba a cely je taky hnusny a upadnuty :-( Potom som bleda ako stena no hotova mrtvola a k tomu hnusne suche ruky so sklonom k dermatitide.Žiadne jemne ručičky ale take chrapaky odporne :-( Krem pomoze iba na chvilu.A tie stiry vlasy ziaden tvar krepaky ach boze.Nechapem preco boch stvoril taku ohavu a este k tomu aj chudobnu :-( Momentalne som rada ze mam kde byvat. Aj by som chcela strasne chlapca mam len 19 ale takato ohava si nikdy ziadne nenajde. Jedneho som chcela aj on mna ževraj ale ja tomu neverim lebo on je strasne pekny a skor si myslým že si zo mna robi srandu a zasluzi si viac. Ako ta vyzeram ked som oblecena ale napriklad cez leto stale nosim dlhe nohavice a tricka sa hanbim za seba takze keby ma videl nahu tak asi ujde alebo skor dobre vysmeje :-(:-( A o tom tupom ksichte sa radsej nevyjadrujem. Som odpad a je tažke sa s stym zmierit :-( Špata o ktoru by ste ani bycikel neopreli to aj ta martinka z turca vyzera lepsie ako ja :-(

IvanKrompach

viem ze tato tema je skor pre baby aby pomohli dotycnej holke,ale proste neda mi zareagovat z pohladu chlapa.bol som v podobnej situacii,celu strednu skolu o mna dievcata nejavili zaujem,ved viete,akne,leskla tvar,ziadna formovana postava=to vsetko sa podpisalo aj trochu na mojej psychike a sebavedomi najviac.mal som strach ist napriklad niekde kde su len zeny.bol som spoteny koktal som,a to pre to,lebo som mal v hlave vsugerovany pocit ze som skaredy a co si o mne urcite myslia...po strednej som zacal cvicit,sestra sa mi zacala starat o zovnajsok a moje sebavedomie je tam kde ma byt. dnes ma zeru 3 zeny a ja im nestiham odpisovat.chcem ta len povzbudit,zacni cvicit,doma je to zadarmo,takisto behaj po parku ako ja,korculuj,viem ze peniaze su problem,aj u mna boli. vsetko sa vyriesi :) ak si studentka najdi si vikendovu brigadu ako ja pocas gympla - letaky. aj tych 20 eura Ti pomoze k tomu aby si si nieco kupila na seba,budes sa citit lepsie. nikdy by som nepovedal ako sa to v zivote moze vsetko obratit.z nepritazliveho som vraj podla slov jednej kocky xxl fesak :) drz sa.

Klaudi DiDi

Dakujem všetkym za nazor velmi si to važim že si to niekto prečital a aj na to zareagoval. A čo sa tika toho cvičenia ja by som aj začala ale kvôli nohe nemožem som si ju vyklbila a dost to pri pretazeni boli. Čize beh a podobne veci mi nehrozia :-( A ano to negativne myslenie mi fakt nerobi dobre to fakt ako mumia musim vyzerat s tým odutim ksichtom.A / stopKlaudi / chceeem !!!!!!! :-) / peciatka 5 / na osobneho trenera nemám som štasna ze mam čo jest a zvikla som si ze na darceky to proste nevichadza a hlavne nie od svojej matky :- /poraradca / tvoj prispevok ma dost pozbudil.A ešte raz všetkym velmi pekne dakujem :-)

peciatka5

ja som tiez bleda a ver mi,ze je to 100x krajsie, ako tie vysolarkovane pipiny, ktore budu mat vraskavu kozu za par rokov..dalsia dolezita vec je,aby si sa sama so sebou trochu vyrovnala. vies, ako tvoje negativne myslenie vplyva na tvoju vizaz? velmi. ja o tom dobre viem. moze sa ti z toho robit akne, kruhy pod ocami, vrasky atd..a to nehovorim o tom,ze ak budes stale nestastna, tak vyzarujes zlu energiu a ziaden chlapec sa za tebou neotoci.co sa tyka tvojej postavy, ak si s nou nespokojna, tak preco s tym nieco neskusis robit? ak sa nevies donutit cvicit,skus povedat mamine,ze chces na vianoce osobneho trenera - ten ta donuti cvicit. treba si samozrejme aj stravu upravit..dalsia vec je, ze ak by si pila ovela viac cistej vody, tvoja plet doslova omladne.kazdopadne, hlavne zacni mysliet pozitivne a uvidis, ze to aj chalani pocitia. u mna osvedcene!

stopKlaudi

Heeej Kladi, najradsej by som ta prefackala, aby si sa prebrala k zivotu!!! Zacni sa na seba pozerat inak. A to hned! Zacni si viac vazit to, co je na tebe pekne a dobre. Urcite keby som ta stretla, vymenovala by som ti hned minimalne 10 veci,ktore su na tebe pekne a mile. Ako vnimas samu seba, tak ta bude vnimat aj okolie. Zacni sa mat rada, zacni si samu seba vazit!!!! Si urcite jedno pekne dievca. Ak chces, mozem ti poradit, ako si upravit vlasy, ako sa starat o pokozku, o telo, ako sa vkusne obliekat a pritom neutratit vela penazi. Chces?

Jill

Podla toho co pises to vyzera ze nezijes zdravo (zla strava, malo pohybu) a mozno aj cigaretky ci alkohol si s tebou tykaju nie? Pises, ze mas tucne stehna a zadok a preco nezacne cvicit? Same od seba sa to nespravi k lepsiemu. Take ufrflane dievcata a zeny zboznujem, stale revu ake su tucne, ale aby nieco s tym robili tak prdlajs robia.

poraradca

Klaudi, musim ti napisat toto - mam kamosa, sportovec, urasteny, prijemne vystupovanie, pekny ksicht, kludas, ma rad deti a stale si hladal tlste, podla mna skarede baby. Oni si mysleli, ze si z nich robi srandu, nechceli ho - dostaval od nich kopacky. Takto to islo az do jeho 30-tky a stretol dalsiu tlstu s takym ratafakom, ze vyzera skoro ako Shrek, ktora mu konecne uverila a ozenil sa s nou. Je s nou uz 12 rokov, krasne 2 deti, skvely otec a manzel. Ona si pri nom pokojne tlstne dalej a on sportuje dalej, len jemu sa skratka taky typ baby paci a hotovo, kasle na to, co si myslia ini. Vidno, ze ju ma stale velmi rad, ked niekam s nimi ideme. Podla mna by si mala dat chalanovi sancu, ked o teba prejavi zaujem, lebo fakt vkus je tak individualna vec, ze sa neoplati nad tym vobec zamyslat. Zober si zase opacny pripad - kamoska - velmi krasna baba, robi aj prilezitostne modelku. Chalani sa okolo nej tocia, ale poriadny vztah ziadny - ma teraz 30 - velakrat si aj poplace, ze tym chalanom ide iba o jedno a potom, ked uveri ich recickam (nie je ziadna lahka baba, kazdy vztah brala velmi vazne) po case odidu od nej prec, lebo zevraj co by s takou peknou babou, za ktorou sa im kazdy otaca, robili. Citia sa pri nej menejcenni. Ona si totiz tiez nevybera nabuchanych krasavcov, svalovcov, lebo tam je velka sanca, ze chalani zneuzivaju svoj vyzor na to, aby si uzili a ti obycajni sa pri nej necitia rovnocenne. Tak co je teraz podla teba horsie?

M5

Si aka si.Od 20 rokov a viac to bude ešte horšie a horšie.Viem to podľa mojej ženy :)))Len u mňa to akosi neplati :)Mohol by som ti odporučiť jedného muža.Chodí aj sem na fórum, má cca 100 kg.A strašne hnusný.A je z východu.

vicky_025

na jednu stranu je to presne to, co tu napisal "som co som"
ale na druhu, mat takyto nazor o sebe ti k nicomu nepomoze.... utapat sa v sebalutosti ohladne vlastnej situacie ta akurat tak bude viac davat dole
ak mas o sebe takyto nazor ze si "odporna spata" co ocakavas vlastne? este aj ked si niekto mysli opak, budes jedine utvrdena v tom svojom...
v prvom rade sa zacni viac venovat sebe a tomu ako sa vnimas.