Uzavreta vydata

Príspevok v téme: Uzavreta vydata
nada5

som taka uz dlhsu dobu. nikam nechodim, s prace rovno domov..nic moc ma nebavi. nemam este 30r. zabavy ma nelakaju..nemam vsak priatelov. nejako akoby sa mi vsetci vyhybali alebo nemam tych spravnych ludi okolo seba.. niesom moc ukecany typ..a len som chcela popisat . ci sa mi niekto ozve na toto , bola by som rada. oporu nemam v muzovej rodine..fakt som smoliarka

hundros

no ja som chlap a si pripadam tak isto. tiez z roboty domov a zenu niekedy nevidim cele dni. ta ma celkom inu krvnu skupinu, stale s kamaratkami a niekde na navsteve.

Deria

Pes veru nie je najlepsi napad. Pretoze taku vec si treba velmi dobre rozmysliet, pes potrebuje vencit min.3x denne, nestoji len cas ale aj peniaze. Okrem toho je dolezite, aby psa chceli vsetci clenovia rodiny, aby sa nestalo, ze skonci raz na ulici, ci v utulku. A kupovat ho uz s tym, ze bude 8 hod. denne zatvoreny, pokladam za sebecke.
Nada, pokial nezmenis svoje myslenie, budes mat stale pocit, ze si smoliarka. Su taki, co su na tom horsie, nez ty. To nie je smola, musis sa viac kontaktovat s inými, viac usmievat, zartovat a budes vidiet, ako radi sa s tebou budu priatelia stretavat. Nadutého cloveka, ktory je stale bez nalady a chuti sa zasmiat, nema nikto rad a kazdy sa mu radsej vyhne. Poloz si otazku, ci nepatris medzi takých aj ty. Dalej by si sa mala s manzelom porozpravat o tom, co ta trapi , pretoze takto sa to moze stupnovat a uplne sa jeden druhému odcudzite.

nathalia8

psa?,a načo jej psa??ved ona sa potrebuje s niekym normalnym porozprávat,pes ju vypočuje,ale neodpovie :)
priatelku si najdi z okolia a potom stretavka na kave,a pod-ale tu si možeš najst aj na nete.