Nove auto žiadny sex

Príspevok v téme: Nove auto žiadny sex
thomsona1254

mam priatela uz 2 a pol roka. chodíme von kade tade stále mame doma rodičov či ja alebo on tak sex doma mať nemôžme. Priatel mal auto a chodili sme potom večer napr po večeri alebo po prechádzke na jedno miesto kde sme sa mojkali, muckali a mali tam aj sex kedže sme ho či už u mna alebo u neho doma mať nemohli. Kúpil si nové auto a teraz už na to "naše" miesto chodiť nemôžme lebo by ludia vedeli že je to on kedze to vela ludi vie ake ma teraz auto a nie je tak nenápadné. Ja potrebujem ho pri sebe aj cítiť, objať ho a bozkávať sa s ním a mať sex. povedal mi že tam chodiť nebudeme a že sex bude vtedy ak nebude nikto doma u mna alebo u neho. čo sa stáva raz za pol roka že sa to tak dá. neviem si predstaviť vzťah bez toho. to už nie je plnohodnotný vzťah. poradte mi čo mám robiť..

ghdghg

a co je ako natom ze ludia z dediny uvidia ze je tam jeho auto ako??? to on nemoze chodit na to miesto alebo nerozumiem v com je problem? co nechce riskovat? ze ho ludia uvidia? a ked mal stare auto, tak si nikto nevsimol SPZ alebo nieco take myslis? ze nikomu nedoslo kto to asi je?
nejako sa mi to nepozdava, ze to bude tym ze ma nove auto.. mozno uz nema chut na sex s tebou, alebo nechce si zaspinit auto sexom alebo co. je to cudne

thomsona1254

napad- ano má kanceláriu... o spoločnom bývaní sme sa už rozprávali a nechceme to upnáhlať a ešte nieje ani našetrené na to.
kungfusrac- práveže nie sme z mesta a chodíme na jedno miesto a prechádzaju autami ludia z jeho alebo mojej dediny a hlavne on nechce teraz riskovať.

Tudle Dudle

Tak tu pomoze, len :
Nechat auto osamote a ist sa mojkat do hustiny
Ist aj s autom do hustiny ,pomojkat sa
Mojkat sa kludne na aute nech vedia ,ze sa k sebe mate
Alebo pozicat auto a nechat sa polaskat v cudzom
Alebo co tak bike? Date si do tela este pred ..
Este mam vela napadov ,ale to az po 22:00hod.

napad

skuste sa porozpravat o spolocnom byvani - podla toho ako dlho ste spolu a kolko mate rokov

kazdopadne drzim ti palce tvoj rpiatel ta asi naozaj lubi podla tohto- su chlapi co im ide len o sex a vzhladom na tvoj rpoblem rpi nom to tak nie je, lubi ta, venuje sa ti a chec byt s tebou. mozno si kupil napadnejsie auto aj kvoli tebe, co smaozrejme nemusel lebo ho lubis takeho aky je. hlaven komunikuj s nim, ym ti nepomozeme

drzim vam palce, vela lasky a krasneho sxeu prajem :)

napad

jak ti fajne ze od teba aspon enziada sex ked ty nemas chutm, odo mna chceli sex stale aj ekd ma nedokazali uspojkojit, kym si viete vychutnat sex a priatel ta miluje a nejde mu len o to tak si stastna osobka ani o tom nevies...

na druhej starne sa ta snazim pochopit, skuste ist niekam na chatu ak mate zahradu alebo nema tvoj proatel vlastnu kancelariu?