Make up v zime

Príspevok v téme: Make up v zime
DandyKa

Poraďte prosím podľa čoho si vybrať make-up na zimu aj typy na konkrétne značky či makeupy.
Mám 27 rokov, bledú pleť,jemné vrásky na čele a okolo očí,zmiešaný až mastný typ pleti,rozšírené póry,sem tam sa mi tvoria čierne upchaté póry(čo nie je až tak hrozné).
Chcela by som zakryť všetky tie nedokonalosti.
A tiež ak vie niekto ako sa celkovo starať o pleť..myslím čistenie a základnú starostlivosť na môj typ pleti..nechcem preháňať s kozmetikou, ale tak prirodzene sa starať o pleť. Mám rada klasický krém Nivea(v modrej plech.krabičke)alebo aj krém Marína..
Hlavne by som ju chcela dobre hydratovať aby sa mi netvorili skoro vrásky, ale zároveň aby som sa neleskla.( nemám rada ani make upy kt. akoby vyschli a zvýraznili vrásky) skrátka vôbec neviem čo sledovať na výrobkoch,čo uprednostniť, čomu sa vyhýbať a ako správne sa starať o pleť. Vôbec sa v tom nevyznám.

ďakujem za odpovede

DandyKa

Ďakujem, práve čítam aj o prírodnej kozmetike Saloos a tam sa píše o hydrofilných odličovacích olejoch. Vyzerá to dobre..má s tým niekto skúsenosti?
Ale je tam aj že najlepšie dočistiť pleťovou vodou a ešte sú tam nejaké regeneračné oleje..nieje to príliš dávať si toľko vecí na tvár?

Tá pravá :)

Ahoj,chcela by som ti poradiť jeden trik.Kúpiš si klasický tekutý make-up.
Na ruku si dáš trochu krému(kludne aj tu Niveu)A do toho make-up.Zamiešaš to napr. špáratko a potom to nanesieš so štetcom na tvár.Vypadá to krásne ale daj viac krému ako make-up.

Dúfam že pomôže :)

Tá pravá :)

Ahoj,chcela by som ti poradiť jeden trik.Kúpiš si klasický tekutý make-up.
Na ruku si dáš trochu krému(kludne aj tu Niveu)A do toho make-up.Zamiešaš to napr. špáratko a potom to nanesieš so štetcom na tvár.Vypadá to krásne ale daj viac krému ako make-up.

Dúfam že pomôže :)

hdzd

podkladova baza je rozmych znaciek. je jedno aku si vyberies. a mozes pouzivat roznu znacku makeupu a podkl. bazy. mozno je ale lepsie pouzivat rovnaku znacku. ja podkl. bazu nepouzivam kazdy den. vecer si mozes umyt plet nejakym cistiacim gelom na problematicku plet. napr garnier a potom este pretriet micelarnou vodou. nepouivaj pletove vody s alkoholom

xaaax

Ak si vyberieš kvalitný make-up, pleti to len pomôže, bude viac chránená voči vonkajším vplyvom, len večer nezabudni na kvalitné odlíčenie.

DandyKa

ďakujem za rady, ešte ma zaujíma či tú bázu pod make up majú aj iné značky, alebo len dermacol..resp. ak nie a ja by som si vybrala iný make up, môžem používať bázu inej značky?
A ešte neškodí pleti každodenné používanie makeupu? Nezostárne skôr?
Prepáčte ak sa veľa pýtam, naozaj ďakujem za vaše rady.

xaaax

Máš bledú pleť, preto je pravdepodobne viac náchylná na tvorbu vrások, používaj pravidelne opaľovací krém, neopaľuj sa, hydratuj a vyživuj. Skús šípkový olej skvelo vyživí pleť, regeneruje a zjemňuje vrásky a jazvy.

jfjtut

Urcite nieje len pre starsie zeny. Podkladova baza sa pouziva na celu tvar. Ak mas zmiesanu plet, nepouzivaj krem pod makeup. Staci ta baza a krem po odliceni. Peeling raz -dva krat za tyzden

DandyKa

Ďakujem
a ten make up dermacol, on je že s koenzýmom Q10..to nie je už pre staršie ženy? nevadí ak už teraz budem používať makeup na spevnenie pleti?a ta báza to je na to určená? to len na tie vrásky či na celú tvár?