Chcem byť herečka ale neviem ako!?

Príspevok v téme: Chcem byť herečka ale neviem ako!?
kača123

ahojte mám 13 rokov a hroooooze chcem byť herečka. Bohužiaľ nemám ani potuchy ako sa ňou stať! Začala som tak, že som začala chodiť do divadelného tábora, (ale od malička som hrala rodičom rôzne scénky a divadielka) tento rok som začala chodiť aj na divadelný a herecký krúžok (do ZUŠ) pred tým som chodila na literárno dramatický v škole... Potrebujem radu ako ďalej! ako sa mám presadiť aby som sa ňou stala??? nemám ani páru a ani moji rodičia. Chcem ísť na nejakú hereckú strednú ale neviem či dačo také jestvuje príp. kde sa dá študovať herectvo? Ja nemám problém povedať svoj názor ale viem aj kedy je lepšie byť ticho, nehanbím sa vystupovať pred ľuďmi a s improvizáciou tiež nemám problém. texty sa dokážem rýchlo naučiť ale aj si vymyslieť svoje. Hovorím hrozne ma ťahá filmový pľac a javisko! :-)

Dida14

Ja mám 14 rokov a chcela by som byť tieš herečkou ale ja bývam od Bratislavy veľmi ďaleko a kebyže mám skoro každý deň dochádzať do Bratislavy tak by som nestíhala školu a tak. Ale som zatiaľ rozmýšľala nad nejakými hereckými krúžkami alebo tábormi ale neviem no..

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk

laurora

Odkial si? Ked si z BA alebo z okolia BA mas to o to jednoduchsie. Ja by som najprv vsadila do malych detailov, zapajat sa aj do divadelnych kruzkov, ako sa zapajas, ale aj recitacnych vystupeni, alebo spevackych, tanecnych. Ked sa ti podari zucastnit komparzu bude to taktiez pre teba plus. A o par rokov, ked sa prihlasis na VSMU budu brat do uvahy, aj tvoj talent, umelecke nadanie ale aj drobne skusenosti ci uz recitacne, tanecne a ine skusenosti. Proste vsetko co robis pred publikom, pred ludmi...naucit sa vystupovat bez tremy a vediet sa predat, tak aby si zaujala.
Tu je stranka na fb:
www.facebook.com

A tu su castingy v BA
www.novetvare.sk

POzri si este na nete aj ine veci, urcite sa ti podari nieco zaujimabe vygooglit a vela stastia prajem :)

kača123

Hmmmm... Recitovat viem aj maľovať a tancovať. Na klavíri čosi dokážem zahrať.

Laurora neviete mi povedať akú agentúru napríklad skúsiť?

laurora

Ahoj Kaca,
skus sa ozvat do nejakych agentur ktore hladaju mlade talenty, popripade chod na komparz. Na internete je vela ponuk na komparz bud do reklam, serialov, relacii... Vies spievat, recitovat, hrat na nejakom hudobnom nastroji, tancovat, malovat alebo nieco podobne? To je velke plus ak vies nieco z toho. Hlavne musis ist nato postupne, hereckou sa neda stat zo dna na den. Je to o aj velkej davke trpezlivosti a urcitej psychickej vyspelosti...

kača123

To čo neviem je hlavne ako sa dostať do divadla prípade na filmový pľac. Ako? So školou to má ešte čas. :-)

Najčítanejšie články