Mrle

Príspevok v téme: Mrle
kwiky

ZDRAVIM,
prosim, poradte co si mam kupit v lekarni na mrle.. najradsej by som bola keby mi poviete nazov, aby som si to hned vypytalaa a nemusela vystvetlovat ezu ma trapia mrle atd. nechcem st ani k lekarovi, ked som bola mala viem ze bol na to nejaky sirup, crveny, nvm ci ho este predavuaju.

neviem preco ich mam, snazim sa jest zdravo, no chcela by som pribrat pri 164 cm mam len 47 kg, mam pocit ze mi vsetko zeru ti hnusne parazity: :´((((((

anka89

Tak na mrle je pre deti sirup a pre dospeleho VERMOX ,ALE JE na predpis iba ze by ti to fakt predali bez receptu.A ten cesnak je tiez dobry skus roztek z maslom a na to cesnak nadrobnucko nakrajat.Ruky umyvat staaaaale ,menit pradlo ,aj postelne vsetko dobre poprat a kontrolovat stolicu ci v nej este su mrle.

zewa

Mozno sa ti podari ukecat lekarnika, aby ti ho dal bez predpisu. Ked sa niekedy daju ukecat, aby dali antikoncepciu bez predpisu, ako mi hovorili kamosky. Neviem. Ale ako normalny clovek by si sa nemal bat lekara. Ak sa bojis, tak mas problem bud niekde v hlave, alebo lekara, ktoremu nedoverujes. Aj jedno aj druhe je na prd.

mate59

všetko je na recept, myslím že Pyrvinium je na volno.Pyrvinium je červené, sladké, husté a dosť nechutné. Chemickým pachom pripomína leštidlo na nábytok. Jednorazová dávka sa podáva po ľahkých raňajkách. Ak ho žalúdok okamžite nevypudí, ďalšou kúrou ho potešíš až o niekoľko týždňov.
Nespi v noci bez prádla,ostrihaj si nechty nakrátko, hygiena ...
Neliečené sposobia problémy, od škrabania ekzémy, možu sa dostat do pošvy...

kwiky

to naozaj nic v lekarni bez predpisu nieje?
k lerkarovi urcite nejdem.nemozem jest cesnak ked mi je z neho zle .........

zewa

No, mrle ti urcite nic nezeru a uz vobec nie tvoju stravu, kedze sa nachadzaju v hrubom creve.
Nemam s nimi vlastnu skusenost, ale viem, ze zabera Vermox. Ale je na predpis. Budes sa teda musiet so svojim problemom zverit v lekarni alebo u lekara. V kazdom pripade poriadne v horucej vode vyper vsetko, co mohlo prist do styku s tvojim konecnikom. A velmi dbaj na hygienu (hlavne ruk).