Dokonalý make up

Príspevok v téme: Dokonalý make up
sukubus

Ahojte. Potrebujem rady a tipy ohľadom maľovania sa. Teda vlastne poradiť produkty a kozmetiku. Stále ked sa namalujem,nevydrží mi to v neporušenom stave ani hodinu. Pleť mám trochu dvojfarebnu,okolo nosa mi ide do červena.používam make up sporty ale už som zistila že je nafigu. dalšia vec,oblubujem si malovat viečka aj oči na hrubo a ceruzka sa mi po par hodinách rozmaže a vyzera to otrasne. a ten make up ani nevyzera žeby som mala na tvari. všetko sa to rozmaže,plet pôsobí mastne...neviem ake produkty mám použiť aby sa mi to neporušilo počas dňa. Viete mi poradiť make up,ktorý drží a zakryje všetky nedokonalosti? aby plet vyzerala ako z porcelánu lebo ako si všímam naokolo baby tak každá ma taký dokonaly make up. Lebo neviem bude mam ja oničom pleť alebo používam zle výrobky.A najlepšie by bolo keby ste vedeli poradiť kvalitný najsvetlejší make up.kedže mam tmavšiu pleť a chcela by som byť bledá ale kedže ma dosť rýchlo vždy opáli tak o bledej pleti môžem iba snívať.

bjork

nedam dopustit na YSL - le teint touche eclat foundation, stoji sice na Slovensku okolo 50 eur, ale urcite sa oplati zainvestovat, maju asi 20 roznych odtienov, ktore ti poradia priamo na predajni - napr. v Piestanoch alebo v Ziline ci Blave, hlavne vo velkych shopingoch, v parfumeriach...
tiez VICHY - Liftaktiv je nieco podobne, ale za polovicnu cenu..

zuzi74

Pod make up pouzivaj podkladovu bazu, ta ti ho nadlhsie zafixuje. Podla mna pod bledym make upom je vidiet viac zacervenane miesta na tvari, takze ak mas snedsiu plet bledy by som nepouzivala. Pouzivaju sa na to rozne zelene korektory, aby stlmili cervenu farbu, ale nemam odskusane. Co sa tyka rozmazavania ceruzky, tak by som pouzila podkladovu bazu pod tiene, mne sa paci z Gosh-u, je v podobe tycinky, takze sa dobre nanasa na ocne viecko aj zospodu. Mne pomaha este aj jemne prepudrovat oci.