Bakalárska práca

Príspevok v téme: Bakalárska práca
1Frederika

Ahojte,
chcela by som požiadať o radu študentov, ktorí už odovzdali záverečné práce.
Ja ju idem odovzdávať do júla, na budúci rok ju obhajujem a mám v tom viac nejasností.
1. Ako sa tlačí bakalárka? (jednostranne - obojstranne, mám ju na 69 strán)
2. Môžem použiť aj logo fakulty? Musím fakultu žiadať o súhlas?
3. Čo odovzdám na USB kľúči na čistú tlač už tam musím mať nahratý aj návrh na obal?
4. Rieši sa pri obhajobách aj obal? Viem, že napr. na niektorých právnických f. si potrpia na čiernom obale. (ja som na EF)
Prepáčte za otázky, ale mám školiteľa, ktorému je vlastne jedno čo tam píšem.

flegma

ziadna zaverecna praca sa netlaci obojstranne, aj keby mala 350 stran...
a napr na technickych skolach sa pokyny k praci viazu priamo do nej, hned za zadanie, oboje podpisane veducim pracoviska a garantom

VeronikaLc

Ahoj,
všetky tieto usmernenia by si mala mať na školskej stránke pod bakalárskym štúdiom a bakalárskou štátnou skúškou, alebo by ste mali mať smernicu na to... skús posurfovať školskú stránku, neviem ako to má iná škola, ale my to tam máme, alebo na nástenke pred katedrou

Bubliii

My máme tlač prísne jednostrannú, na katedru dávame 2x hrubý obal + CD, a potom ešte školiteľovi a oponentovi stačia hrebeňovky. Obaly u nás nikto neriešil, ale myslím že najviac letia, čierne, tmavomodré. sem tam červené, ponúkajú u nás aj zelené (v papierku) ale to si nikto nedával. Logo školy som nikdy nikde nemala.Ale najlepšie bude ked si fakt zájdeš na študijné rsp smernica na stránke školy. A na tom USB na tlač by som dala bez obalu, lebo obal sú vlastne dosky. Do AISu sa ale vkladá s obalom. A ešte študujem na UK

Petra_R

Ja som na UPJŠ v KE a bakalárky a aj diplomovky sa odovzdávajú 2 tlačené, zviazané práce a 3xCD.
Obal nikto u nás neriešil - teda aspoň farbu, je to na tvojom rozhodnutí.
Taktiež nikto neriešil či ju máš vytlačenú jednostranne alebo obojstranne. 69 strán je podľa mňa dosť, takže by som ju dala vytlačiť určite obojstranne.
V KE napr. na Kováčskej ul. (oproti právnickej fakulty), alebo v Auparku tlačia aj s logom fakulty na obal, takže dá sa aj tak. Povolenie si zrejme pýtať nemusíš, ale radšej sa opýtaj na študijnom oddelení.
Mali by ste mať smernicu od dekana, ktorá by mala obsahovať aj vzor na titulnú stranu, obal.
Keď si ideš dať tlačiť, tak môžeš mať prácu na USB-čku a tam si vyberieš obal a dohodneš sa na tlači.

addaadadda

Neviem ako na vašej fakulte, ale nám bolo všetko dopodrobna vysvetlené. Obal a farba diplomovej práce by mala byť rovnaká pre celý ročník. Aspoň u nás to tak je. Rovnako aj farba písma.
Bakalárska práca sa tlačí jednostrane. Na USB kľúči asi neodovzdávaš nič :D ale na CD, ktoré prikladáš k bakalárke dáš svoju prácu v PDF dokumente, + prílohy ako použitá literatúra, ak programuješ alebo robíš nejaký výstup v nejakom programe tak zdrojové kódy etc.
Práca (aspoň u nás) sa odovzdáva v troch výtlačkoch.

winki

Všetky tvoje otázky by ti mali zodpovedať na fakulte (študijné), resp. zájdi do vašej knižnice a pozri si minuloročné práce. U nás je to takto:

1. jednostranná tlač v 2 hrubých obaloch

2.logo fakulty nechápem načo ti tam je

3. áno obal by si mala mať vytvorený.

4. obal sa nerieši či zelený, ružový