Zlý výber školy

Príspevok v téme: Zlý výber školy
dana..

Som 9tačka a nedávno som bola na zápise na obyčajné gymko. bola som taktiež prijatá aj na bilingválne (baví ma angličtina) ale kvôli mojej spolužiačke a dochádzaniu som sa rozhodla pre to v susednom meste. Avšak teraz toho začínam ľutovať. Ostatní mi povedali že to kde idem začína upadať a je malé a budem tam každého poznať,, a samé mínusy. Ak poznáte alebo ste chodili na gymnázium, mám teda ľutovať že som si vybrala práve štvorročné? ďakujem

mnamka257

ahoj, určite si si vybrala dobre, nestratíš jeden rok a vysokým záleží hlavne na prospechu, ktorý budeš mať lepší na slovenskom gymnáziu, a nie, že si sa učila predmety v angličtine, keďže aj prijímačky sú v slovenčine, navyše na tých bilingválnych sú často neprofesionálny učitelia a aj tak je tam cítiť vplyv slovenskej školy a pravdepodobne by si maturovala aj zo slovenských predmetov, zatiaľ som nevidela, že by to niekomu vyslovene pomohlo a perfektne sa môžeš po anglicky naučiť aj inými a jednoduchšími cestami ;) hlavne sa nenechaj ovplyvniť názormi iných :) držím palce! :)

Sašena_1

Vôbec nezáleží či budeš chodiť na 4 ročné gymnázium alebo bilingválne gymnázium, ale záleží na tom čo budeš robiť po tom.
Ja som sa pred 5 rokmi rozhodla tiež za 4 ročné gymnázium namiesto bilingválneho gymnázia a neľutujem. Bola to tiež malá škola, každý sa s každým poznal a práve to malo svoju výhodu. Dnes končím prvý ročník na medicíne, takisto ako moja spolužiačka, ktorá sa rozhodla pre bilingválne gymnázium.

Awesome Orca

určite by som volila bilingválne,perfektná angličtina je veľmi dôležitá,plus ak ťa ešte baví je to super ... Skús ešte zistiť či sa nedá prestúpiť.:)

qwerty74

ahoj, chodim na biling. gymnazium. je to mala skola, vacsina ludi sa tam pozna, a musim povedat, ze by som nemenila. neboj sa, ak sa ti tam moc nebude pacit, vzdy sa da prestupit alebo to je nejak riesit. ale myslim, ze to bude fajn:)

Najčítanejšie články