Nadváha ako dole?

Príspevok v téme: Nadváha ako dole?
Vikinka_1

Dobrý deň,
mám 20 rokov a problém s váhou. Vždy som bola tenká, ale odkedy som v septembri začala študovať na dosť náročnej VŠ pribrala som takmer 15 kg, čomu "vďačím za nulový pohyb" a aj sadru na nohe, ktorú som mala 3 mesiace.
Športovať nemôžem, teda aspoň nie tak ako by som chcela, lebo mám vážne problémy so srdcom a inak sa mi nedarí schudnúť. Mám genetické predpoklady na nadváhu. Už som skúšala jesť len ovocie a zeleninu, ale nič. Iné zdravotné problémy nemám.
Prosím poraďte mi. Mám 169 cm a 79 kg.

Nicolas_01

Tak to nie je nadváha, ale obezita podľa mňa. Najlepšie schudneš ak zabehneš denne 5 km a okrem toho posilka.

miki24

no raňajky musia byť aj keď každý má na to názor, ale lepšie, keď sa strava rovnomerne rozloží. tiež neviem, či je dobré počas chudnutia si dávať jogurty a syry pri veľkej nadváhe. nieto ešte to jesť dvakrát za deň.

Vikinka_1

Raňajky vôbec nestíham, obed - polievka, napr. pečeňové knedlíčky, mäso + zemiaky + zeleninový šalát, poobede kvôli liekom nejaký jogurt alebo syr, večer suché: chlieb so šunkou a syrom + väčšinou uhorky s jogurtom. Ešte večer kvôli liekom väčšinou banány alebo niečo mliečne.

redka

prechadzky zvladnes nie? aj v trosku rychlejsom tempe... to ti urobi dobre aj na hlavu... pri tom strese zo skoly... alebo taky bike... nie nejake sialene tempo... v klidku... nemusia to byt sialene kilometre... lepsie hybat sa ako korytnacka ako vobec... pol hodka hodka denne... to sa da... napis sem bezny jedalnicek.. dva dni... neprikrasluj...