Ako pribrať?

Príspevok v téme: Ako pribrať?
mklingac

zdravim, som chalan vo svojich dvadsiatich rokoch a ked si dam dole tricko, tak zmiznem z dohladu, teda som chudy. chcel by som pribrat nejaky ten podkozny tuk, ale podla moznosti bez gainerov, tazkych cukrov a inych toxinov. Na nete vsak nenachadzam ziadny racionalny jedalnicek na "stlstnutie". Ma s tym niekto skusenosti, alebo rovno jedalnicek?

jajajka

ako som už písala v inej téme aj ja mam problem s pribratím, čo by som tu mohla odporucit -pangamin - vacsina si to chvali ale mne to nepomohlo.

Andiss

Ahoj, snaz sa mat vysokokaloricku stravu, ale taku, aby ti dala aj potrebne ziviny. Takze syry /balkansky, parenice, plesnove syry/, strukoviny, ryby /skor losos, sardinky../, masko najma morcacie a hovadzie. Bielkoviny su lepsie ako sacharidy, ale ty si mozes kludne dovolit ku kazdemu jedlu sacharidovu prilohu. Ranajky kludne chlebik /3krajce/ nejaky ten syr, sunka, zelenina, teply napoj. Desiata jogurt, sladke pecivo, aj ovocie. Obed si daj kludne co ti chuti, treba mat aj polievku, hlavne jedlo a ak zvladnes aj dezert. Olovrant nieco ako desiata, Vecera moze byt tuniak, varene vajcia, chlieb, syr, zelenina. Druha vecera tvaroh a mozes si dat k tomu aj nrjake pecivo ako makovka. Toto len tak rychlo strucne, hlavne prijmaj aj teplu varenu stravu, na priberanie je aj NUTRIDRINK, najdes to v lekarni. Odporucam, nie je to take svinstvo. Drzim ti moc palce