Podváha ...

Príspevok v téme: Podváha ...
Barborreta

Dobrý deň,
viem veľa žien hľadá skôr veci ako schudnúť,ale ja potrebujem opak.Potrebujem zistiť ako pribrať na váhe.Mám 17 rokov 178 cm a 58kg (pripadám si ako vyžla-ani cici ani rici :D)Veľmi ma to trápi,často kvôli tomu plačem...Mávala som váhu 63kg,ale zrazu mi behom 3mesiacov klesla na 56kg a teraz už vyše polroka si,bohužiaľ,udržujem váhu 58kg.Jedávam stále,ale nepriberám.Dala som si predpísať aj HAK s tým pocitom,že konečne niečo naberiem-ale márne.Niekedy ma ten pocit ako vyzerám deptá :/ Prosím,pomôžte mi niekto a poraďte ako mám pribrať aspoň do tých 65kg.
Ďakujem za odpovede!

in blossom

ja to vidim na zdravotny problem. tiez som behom polroka schudla sedem kil a moja sexi rici isla doprec. a vtedy mi este nic nebolo, len to schudnutie a jedla som viac ako predtym a nic, vaha klesala, az som mala 46. no a potom sa pridali vseliake traviace problemy a najma, chronicky zapal zaludka, ktory trval vyse roka. a alergia na mlieko a histaminova intolerancia. podla mna ta alergia na mlieko tam bola, aj ked som nemala este ziadne problemy, len to chudnutie, lebo mliecneho som jedla vela a telo to nijak zuzitkovat nevedelo, tak vaha klesala. spustacom bola asi otrava jedlom, ktoru som prekonala predtym plus antidepresiva, lebo po nich sa mi zacal nenormalne spravat zaludok. skratka, nie je normalne stratit tolko kil bez zmeny zivotospravy za tak kratku dobu, tam daco bude. so mnou sa to vlecie uz zopar rokov, teraz uz nastastie sa vsetko zlepsuje. cize aspon to sprav, chod na gastro si dat spravit alergo testy alebo si kup fooddetective, nejaka intolerancia tam bude, nie vdzy su priznaky traviace problemy, niekedy len vyrazka a take. mas nejaku metabolicku poruchu, alebo si aspon krv daj zobrat a na stitnu si pytaj testy, tu som ja napr mala ok.

excentrik

Nutridrink 3x denne + bezne jedlo.. Normalne jedlo, maso, ryza, zemiaky, zelenina.. Len z tych drinkov mas okolo 800-900 kcal + to jedlo a ak nepriberies, tak je problem niekde inde, ako bolo spomenute napr. stitna zlaza. Pri prijime okolo 2000 alebo viac kcal denne uz fakt musis nieco nabrat.

redka

Hak na tento problem je velmi zle riesenie, z jedneho problemu si tak narobis kopecdalsich. Problem moze byt v zlom vstrebavani zivin - sice jes ale telo to nevyuzije, alebo stitna zlaza, jej zvysena cinnost, parazity, premnozena candida atd, nedostatok vitaminov, mineralov....

Nelline

Barborreta: To ešte nie je tak zlé, ja som ešte vyššia a vážim o 10 kíl menej :/ Mne inak pomáha pitie nutričných nápojov 2x denne.