Mam 26 a on 50

Príspevok v téme: Mam 26 a on 50
rozdiel

Ahoj zaujima ma Vas nazor popripade skusenost.Mam 26 rokov,som slobodna mama,zijem sama.Spoznala som muza,ktory sa prave rozvadza.Spociatku sme sa stretli obcas,na kave,alebo sme si napisali,zavolali,brala som ho ako dobreho priatela,vela mi psychicky pomohol a aj pomaha.Dokazeme sa rozpravat hodiny,je velmi inteligentny,vzdelany,politicky znamy.
V poslednej dobe vsak citim ze je tam nieco viac,aj mi to povedal,a aj ja to tak citim

Poradte mi co mam robit?Bojim sa ze taky vztah jednoducho nema buducnost,vekovy rozdiel je velmi velky.

Vdaka

narcik

Predstav si svoju mamu a nejakého známeho pána o 25 rokov staršieho od nej. Tak asi budete vyzerať vy v jej veku. Lebo roky nezastavíš.
P.S. Písala by si tu, ak by bol dotyčný pán murár? Vtedy by si asi toto neriešila, rozhodla by si sa okamžite!

repka

Ahoj...urcite kasli na to.. . Mas 26 rokov.. urcite budes chciet rodinu v blizkych rokoch a on je uz stary... Ja som v tvojom veku a z vlastnej skusenosti ti poviem, ze som rada ze tento vztah je uz minulost a mam teraz mojmu veku primeraneho partnera.. Na zaciatku to bude mozno este ok ale potom budes tisko zavidiet ze nemas mladsieho... Ja ked teraz vidim mojho byvaleho dedka tak sa az cudujem ci som bola pri zmysloch ked som s nim bola :)) ... Kasli na peniaze, kasli na to ze si rozumiete a stal pri tebe.. Uprimne... Nebudes stastna.....

vztah

Rozdiel, ved ked je tak politický znamy , nech ti vybaví dobru pracu, sa vzdelavaj popri nom a ked karierne pojdeš hore a nebude vaš vzťah len o jednom , tak si ťa bude velmi ceniť a vzťah ma šancu roky až taký problem nie su

aja57

Radiť ti nejdem, ale moja skúsenosť: mala som 28 on o 14 rokov viac, vtedy to bolo ok. Dnes mám 57, vyzerám omnoho mladšie, on starý dedko. Som rada, že to dávno skončilo.

eva147

karolinka, dakujem, uniklo mi, ze je pri peniazoch.
rozdiel, tento fakt by samozrejme hovoril ZA. Ak si udrzis odstup a neotehotnies, moze byt velmi prijemne pomahat mu hojit si ego. Vylety, zajazdy, caro mesta, ked ma(s) peniaze.. Nechaj sa rozmaznavat.
Pa, drz sa.

PS. Drzgrosi, ukamentujte internet.

eva147

Nuz, je to velky vekovy rozdiel.
Ale nebranila by som sa tomu vztahu. Urob, aby si neotehotnela a skus to.
Podla mna vam to dlho nevydrzi. Predpokladam, ze ty budes pre neho unavujuco nevycvalana a on pre teba otravne usadnuty. Uvidite.
Skor by mi vadilo, ze nema za sebou psychorozvod. Nechcelo by sa mi byt vedla cloveka, ktory si stale v hlave (este horsie: nahlas so mnou) rozobera Preco a Ako .. sa to stalo.. Kto za to moze .. Ako je Ona ta zla a On ten dobry .. A aj tak ju miluje ..alebo nenavidi ..
Nebude mat ustaleny rezim s detmi ani exmanzelkou, mozno ju este dlho bude lubit.
Bala by som sa, ze ma nebude milovat (lebo to v tomto stave nejde), ze mu posluzim len na ego a mozno dokazovanie ex, ze je on k svetu ..

Zaujimalo by ma, preco sa rozviedol. Aj to, co sam povie, aj to, co sa da objektivne zistit (vkusne).

Pozri, treba skusit. Ale bolo by fajn brat to trocha s odstupom.
Ja by som mu nahvrhla odklad. Ked sa otrepe a este bude o teba stat, nech sa prihlasi. Mozno je to fasa chlap, iba daco pobabrali.

karolinka122

nechcem byt neprijemna, ale skor si myslim, ze ta oslnilo viac jeho postavenie a plna penazenka a urcite si vies predstavit vas zivot o 15 rokov napr.. Keby to bol obycajny chlapik zarabajuci 500 eur mesacne a rovnako pritazlivy a inteligentny, ani si ho nevsimnes:D

mojpohlad

Je dost malo pravdepodobne, ze ti toto bude v praktickom zivote dlhodobo fungovat.

50 rocny a 25 rocny clovek maju totiz diametralne odlisne potreby a ocakavania od zivota

Ono sa to fakt neda oklamat.

V kazdej vekovej etape je clovek na urcitej fyzickej a psychickej urovni, ktora sa casom rapidne meni. Cize urcite veci uz clovek 50tke nikdy nebude a nemoze brat tak ako v 25. A naopak, clovek v 25 ma uplne ine fyzicke a dusevne ocakavania od zivota nez niekto kto prezil zivot 2x tak dlho.