Vysvetlenie

asipako

Er1k, zareagujem na tvoje slova "Keby mi povedala aspoň čo som urobil zle aby som do budúcna vedel"

Mne sa tiez nechce vysvetlovat dospelym ludom, ktori ma nastvali, ze co urobili zle. Ked sa rozhodnem pre rozchod, tak sa mi uz nechce vycerpavat nekonecnym vysvetlovanim, presviedcanim .. hlavne zbytocnym.
Som asi hnusna, ale ak mam plac zo sklamania na krajicku, tak ani nemam sil na nejake take debaty .. plne vycitiek ... naco ?
Navyse to vyzera ako vyjednavanie, nerozhodnost, iba by to miatlo.

Mozno aj ta tvoja to tak nejak ponima.

Er1k

Nemyslím si že nebola šťastná pri mne, dávala mi to dosť najavo. Od vtedy ako sme boli spolu naposledy zacala byt čudná bola taka ze ju niečo trápilo ale nechcela mi to povedať . viac krát som sa jej pýtal co sa deje aj som to vycítil ze niečo nie je v poriadku ale stále sa vykrucala, ze to sa mi len zdá že všetko je OK. A potom sa už neozvala, skúšal som bojovať ale nema to význam je úplne chladná. Už som sa zmieril, len človek ozaj potom nevie ako sa ma chovať aby bolo dobre.. Keby mi povedala aspoň čo som urobil zle aby som do budúcna vedel ale nie mlčí, alebo ozaj je tam bývali iné mi nezapadá aby takto zbabelo reagovala.

Finka

Tak potom je dosť možné (ako tu niekto nižšie už napísal), že sa jej začal ozývať bývalý, do ktorého bola zrejme dosť zaľúbená. Ale ak je to tak, netráp sa, jej chyba. Ona bude trpieť (ak ju bil) a ty zabudneš a nájdeš si takú, čo si bude viac vážiť, že si na ňu dobrý. Len ty jediný vieš, aký si na ňu bol a, či naozaj bola pri tebe šťastná, alebo si jej už pomaly tou svojou dobrotou začal "liezť" na nervy. Ale nemyslím si, lebo zo dňa na deň by to nebolo. Bola by podráždenejšia už skôr. Moja rada, ak si mal pocit, že ťa naozaj ľúbila s tým aký si, tak sa jej ešte ozvi, že ju nechceš stratiť... A, ak máš pocit, alebo si skús pozisťovať, či v tom nie je jej bývalý a ak je, tak sa o ňu už ani nesnaž, vôbec ti zato nestojí. My tu na fóre, nevieme všetky okolnosti, takže ti nevieme s istotou poradiť. Je to buď alebo...

Slobodna

Na nás ženy zas netreba byť až príliš dobrý, osobne takého chlapa považujem za bábovku a vôbec ma nepriťahuje. Chlap má byť chlap, nie sa podvoľovať žene vo všetkom ale svoju dobrotu vedieť správne načasovať a dávkovať. Zas samozrejme ani opačný extrém - bitky, ponižovanie atď. Taký zlatý stred. Byť skvelým chlapom vôbec nie je jednoduché :)

m8cr6

bola s nejakym magorom ktoreho lubila tak že aj mlatit sa nechala...možno teraz si na nu zas jej byvaly spomenul, nasluboval hory doly a vratila sa k nemu?

Er1k

Nič zlé som je nepovedal vážil som si ju. Nemám dobre skúsenosti vždy som sa doteraz sklamal, tak keď príde normálna baba tak si ju vážim a snažím sa aby bola aj ona spokojná, áno od vtedy ako sme boli spolu tak sa zmenila aj som sa jej pýtal ci není nejaký chalan za tým, ona sa začala smiať ze nie.. Ale bola krátko po rozchode, ešte to ma napadlo ci kvôli nemu.. Ale spomínala ze jej nadával aj sem tam facka sa ušla. Tak neviem..

Finka

Ja si osobne myslím, že si ju nechtiac a nevedomky niečím nahneval. Podľa mňa ani sám o tom nevieš. Niekedy stačí jedná nesprávne použitá veta a my to zle pochopíme. Akosi sa mi nechce veriť, že zo dňa na deň by si ju prestal baviť. To si myslím, že skôr určite nie. A, keď si sa jej naposledy ozval, napísal si jej aj niečo pekné? Skús ísť na ňu tak, že ty ju ľúbiš a chýba ti a chceš o ňu ešte zabojovať. Niekedy mi ženy trucujeme a trošku nám trvá, kým nás to prejde, niekedy aj trošku dlho. Ak si si istý, že ťa ľúbila, resp. si to cítil, tak ju o ňu zabojuj aj, keď sa teraz tak správa ako sa správa. Možno jej len fakt povedal niekto niečo o tebe, resp. sa dozvedela(možno ani nie pravdivú vec), alebo ako som už písala, povedal si niečo čo ona zobrala úplne inak ako si to myslel a vytvorila si svoj scénar. Ak ale aj po tvojich pekných správach a snahe o získanie sa jej späť bude stále taká istá odmeraná, tak to už potom necháš plávať a budeš sa musieť zmieriť s tým, že s tebou už nechce byť aj, keď nevieš prečo. Ono pravda zvykne časom vždy vyjsť najavo.

Er1k

No problém sme nemali žiaden. Ja by som ju aj na rukách nosil a vždy som jej dal co som jej videl na očiach. Divne bolo ze trosku žiarlila pozerala mi tel. A tak ale nemal dôvod lebo babu som mal naposledy pred rokom a v živote som ziadnej neublížil.. Ani som sa zo žiadnou nestretol.. Vždy keď som mohol som sa jej venoval. A ona bola od začiatku taka iniciativnejsia.. Akurát keď sme boli posledny krát spolu tak bola dost divna ani pusu mi nedala taka odmerana pýtal som sa jej co sa deje, že iba nemá náladu. A potom sa prestala ozývať.. Som normálny chalan nepijem, nefajčím športujem som zabezpečený, spoločensky neviem co sa jej porobilo..nechal som ju trosku oddýchnuť nepísal som jej až po nejakej dobe som sa jej ozval ale nič ani stretnúť sa nechce. Iba ma štve ze kde som urobil chybu keď všetko klapalo a zrazu to seklo.

Najčítanejšie články