Panenská blana - bolesť pri sexe?

Príspevok v téme: Panenská blana - bolesť pri sexe?
ZmatenáGirl

Chcem sa spýtať ( asi to vyznie hlúpo ) , s priateľom sme už párkrát skúšali milovanie , no keď ide hlbšie , pocítim strašnú bolesť . Možem mať aj po viacerých pokusoch stále neporušenú blanu ?
Nikdy som pri tom nekrvácala a v niektorých polohách to nebolí , no nesmie íst hlbšie , inak to bolí fest. Som zdravá , na gynde som bola pred pár dňami.
Nevieme už čo s tým , je jemný ,ale už mám z toho obavy , vždy to skončí tým ,že ma to začne bolieť a už nič nechcem ...

MultiLevel

Bolest pri styku mozes pocitovat aj pri niekolkych dalsich pokusoch. Nie je to nic hrozne, pokial sa nejedna o vaginizmus, tak to po niekolkych stykoch prejde. Zaklad je nestresovat kvoli tomu a partner nech je k tebe na zaciatku styku jemny, jednoducho nech na to nejde rychlo a drsne. Casom sa bolest strati uplne ;) Blana sa moze pri prvom sexe uplne pretrhnut, ale nemusi....casom sa vsak vsetko upravi tak, ze nebudes citit ziadnu bolest. Hlavne bud v klude :)

ZmatenáGirl

Na gynde som mu o tom povedala a on povedal ,že so sexom by som nemala mať v budúcnosti problém ,pretože mám dobrú elasticitu pošvy , o blane nehovoril nič . Že to závisí od veľkosti partnera a mojej pripravenosti .

Len ma to mrzí, pretože ak to neprejde ,tak to začnem ,, odkladať ,, keď z toho nič nemám ...

Dennis

Panenská blana zvykne byť tak odolná, že sa sexuálnym stykom neporuší, čo môže byť pri pohlavnom styku bolestivé pre oboch partnerov. Preto by bolo vhodné, aby si navštívila svojho gynekológa, aby ti urobil prehliadku a ak zistí, že máš ešte stále panenskú blanu, tak si ju daj "chirurgicky porušiť".

demy

A to na gynde ti DR. nepovedal, či je tá blana neporušená? Ved on to musel vidieť, nie?
Inak treba to konzultovať s lekárom.