Štípance

Príspevok v téme: Štípance
martin145

Ahojte,
začína ma veľmi trápiť nemalý problém so štípancami na tele. Asi pred týždňom som sa zobudil a mal som doštípané stehná, nijak som to neriešil hlavne preto lebo sa to nerozširovalo, ale hrozne to svrbelo a neboli to nijaké nezvyčajné štípance, veľmi sa podoali na tie od komára čo sa týka veľkosti. Tie ktoré som intenzívne škrábal sa zaliali krvou a doteraz ich na nohe mám, je tomu asi päť dní.
Dnes som sa opäť zobudil s niečím podobným na spodnej časti chrbta. Čítal som o blchách a o všetkom možnom, ale chcem vedieť od vás čo by to asi mohlo byť... Bol som v poslednom čase 2x v lese takže to je najväčšia pravdepodobnosť dovlečenia parazita. Máme psa, ale je pravidelne očkovaný, protiparazitujúci obojok aj všetko. Vyprali sme obal matracu, ten matrac je starý iba tri roky, vnútri nebolo vôbec nič. Vymenená bielizeň, od dnešnej noci mám v izbe aj Biolit proti komárom, ale tí to určite nie sú... povysávaný koberec aj všetko okolie.
Čo by to mohlo byť? Ako vyzerá štípanec od blchy? Alebo aké iné parazity žijú z teplomilnej krvi a bežne ich u nás dostať? Začína to byť zúfalé. Určite poznáte ten vsugerovaný pocit, keď si myslít že všetko po vás lezie...tak nejak sa cítim druhý deň.

kikiis2

čo viem naisto tak že na štípance od hmyzu všeobecne je super gél novosil, ja to používam na každý štípanec a opuch

martin145

Na 98% to ploštica nie je...
hoci je nedeľa dnes som sa v tej izbe nadrel, kompletne všetko som vyčistil, vysával, vyumýval... pozrel som zásuvky, vypínače, koberce, matrace obliečky všetko išlo von a zajtra sa idú malovať steny.

Nevidel som okrem pavúkov žiadne žijúce tvory nikde. Dokonca som prezeral podlahu a rozobral posteľ do posledného šróbika. A silikónom zlepil každú špáru na posteli.

Asi ma to predsa len štípe vonku.