svaly u zien

fraisee

no ked si citam rambove pripevky, musim sa schuti smiat :) pekne to vsetko vystihol a este aj dost vtipne. jemne svaly su velmi pekne, osobne nenavidim mlandrave ovisnute ruky u zien, je mi to odporne, vyzera to hnusne, neatraktivne, zanebdano a evokuje mi to huspeninu.

Summer_

Teda myslela som to tak ze ja to stastie nemam . lebo musim vela cvicit :D
Dufam ze to nevyznelo inak :)
Dako sa neviem vykoktat :D

Summer_

Ale este by som dodala ze su baby ktore maju krasne postavy a nemusia cvicit ani nic, to su tie stastnejsie ako napr. ja :)

Summer_

Ja chodim do fitka pravidelne a aj vela beham. Venujem sa tancu atd. Proste sportujem :))
A svaly mam take jemne vyrisovane. Urcite nejsom ziadna kulturistka :D A myslim ze je to lepsie ako mat niaky tuk alebo mlandrave neforemne ruky a zadok a vsetko. Proste vsetko z mierou :)
Takze baby radim iba tolko ze trosku cvicit vam nezaskodi. :))

secretkaa

rambo dik za pekny vyklad... nie som jak modelka, som taky priemer a ta otazka bola skor zo zvedavosti. neviem preco sa vsade propaguje, ze len "dokonaly" zadok je pekny. Predsa sa nepojdem obesit ked je trosku iny, no ne? :) ale zas je pravda, ze ked je uz moc tucny tak s tym treba nieco robit...

rambo

DODATOK:
Skor by si sa mala pytat na zadok.
Chlapom sa vo vseobecnosti nepacia svalnate zadky - teraz mam namysli extremny pripad kulturistiek. Chlap nema babu za co chitit a plesnut lebo je to jak z kamena.
Samozrejme zadok by mal mat pekny obly, vypukly tvar a nie taky rozkysnuty co prechadza plynulo do stehien.

ZENY PORADIM VAM :
Do fitka treba chodit a treba cvicit - neuskodi Vam to !!!
A o to ze budete mat svalnate ruky alebo zadok sa bat absolutne nemusite !!!

rambo

Som chlap.
VSEOBECNE U CHALANOV PLATI : radsej svaly nez tuk. Ked ma baba na ruke svaly tak to znaci ze na sebe maka. POZOR- svaly na ruke sa mysli prirodzena zenska ruka ktora je pekne vyrisovana = vydno svaly.
ALE nie typ ruk ala masochistka-mesiarka. Take obrovske hrube - to NIE

Je to tazko ti takto odpovedat. Zavisi to od konkretnej osoby. Kazdy ma inu postavu a k tomu musia byt ruky tak akurat.

P.S - Este som na zene nevidel skarede ruky len preto lebo boly svalnate a to sa o take veci zaujimam. Pracujem vo svete kulturistiky a fitness.
VZDY LEPSIE SVALY AKO TUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lenik

no ja mam tiez ten problem ze mam dost svalnate ruky, ale zial to mam dedicne a nic s tym nenarobim, v elegantnych satach na ramienka to obcas vyzera divne - vyzeram ako nejaka fitneska, ale zasa az tak si tazku hlavu z toho nerobim, myslim ze muzom je to jedno, nikomu to zatial nevadilo, mozno aj preto ze ani jeden z nich nebol vychudnuty