Primátorské voľby - manipulácia občanov

Príspevok v téme: Primátorské voľby - manipulácia občanov
Marcelus

Pomaly, ale isto sa nám blížia voľby primátorov a starostov miest a obcí. Žijem v meste. A každého roka kedy sa tieto voľby blížia som si všimol a určite aj mnohí z vás ako kandidáti a najmä terajší primátori manipulujú s rozhodovaním občanov.
Zrazu sú všetci milí, usmievaví, objavia sa všade kde sa niečo deje a snažia sa pôsobiť ako ich trápia problémy obyvateľov. Zrazu sa robia nové chodníky, ktoré celé štyri roky nemal kto opraviť, nové cesty, parkoviská, prechody pre chodcov, nové detské ihriská, budujú sa oplotenia, opravuje pouličné osvetlenie, otvárajú sa nové športové ihriská. Do mesta sa pozývajú hudobné skupiny,významné osobnosti kultúrneho života, zaobstará sa dobré pitie a jedlo. Zrazu sa kandidáti a terajší primátori začnú objavovať aj na bohoslužbách a cirkevných podujatiach, navštevovať detské domovy, nemocnice, penziony.. Akí to zrazu starostliví ľudia mysliaci na dobro, blaho a spokojnosť občanov.
Keby tak mysleli na dobro občanov a svojich miest keď si idú schvaľovať platy. Vtedy sa občania ozvú že ich majú vysoké tak sa doterajší barankovia začnu stavať na zadné a hrýzť.
Aké máte skúsenosti zo svojho mesta či obcí? Aj u vás sú takí farizeji vydavajúci sa za samaritánov? Aj vo vašom meste prebieha zrazú aktívny záujem zo strany terajšieho primatora a ďalších kandidátov do primátorských volieb? Tiež to pozorujete tu faloš z ich strany?
Admin, snáď som touto témou neporušil žiadné pravidlá. Je to téma týkajúca sa vzťahu občanov a kandidátov do volieb. Nepomenuvávam tu žiadné kandidujúce osoby, neuvádzam žiadné mená. Chcem len vedieť čo o samotnom správaní sa kandidátov s prichádzajúcimi voľbami si myslia obyčajní občania a touto témou im dávam možnosť vykričať čo si o tom všetkom myslia. Ďakujem za pochopenie.

usb

Marcelus, farizejov mas vsade dost nielen v politike.
Kazdy mudry obcan za tie styri roky vidi, kto ako pracuje, ako pod jeho rukami mesto rozkvita alebo chradne.
Kazdy mudry obcan vidi kto sa zviditelnuje len par mesiacov pred volbami a kto roky.
Niekto kandiduje lebo chce mestu pomahat a iny len preto, aby hrabal peniaze do vacku.

doubledog

nie, ja si vsimam skor to, ze v komunalnej politike dochadza k zlepseniu oproti minulosti a zodpovedni sa ako tak staraju pocas celeho obdobia.

to ze v ramci volebnej kampane zvyraznia komunikaciu, je snad normalne.

ale je mi jasne, ze nekonecne picovanie povazuju Slovaci za svoje pravo dane od Boha.