Mám sa obávať?

Príspevok v téme: Mám sa obávať?
simonecka_005

zdravým .. mám super priatela , všetko je dokonalé , chodíme spolu na ulici za ruku , nemá problém povedať pred priatelmi že ma lúi dať mi pusu a podobne a aj na fb sme vo vzťahu čiže to všetci vedia , no ked som mu pozerala minule messenger nejaka p*** čo žije na druhom konci slovenska mu poslala svoje nahé prsia , sice to nežiadal a nič také jej na to neodpísal nahnevalo ma to . zvykne písať aj také veci babám no tvrdí že to sú len kamarátky že len sranda že by ma ikdy nepodviedol že ma lúbi a podobne . čo by ste robili na mojom mieste ? mám mu veriť ?

Agnes989

Tak urcite s nou nieco mal, nemuseli byt hned v posteli, ale minimalne nejaka eroticka konverzacia, lebo baby len tak neposielaju svoje nahe prsia hocikomu len tak. Ci aj tebe sa stava ze na teba z mobilu zrazu z nicoho nic vybafne zizala tvojho kamarata? Ako sa dalej zachovas je na tebe.

MultiLevel

Vsetko dokonale, aj za ruky sa drzite... :D mile :)
Nuz, ty musis vediet koho mas doma. Ako ti vysvetlil tie hole prsia? Snad nejaka zenska len tak nevybrala tvojho priatela s tym, ze prave tomuto musim ukazat svoj hrudnik, hoci som si s nim neprehodila ani ciarku. Akoze, nejake hole prisa cudzej zeny nie su ziadnou hrozbou, skor to, ci to s tebou mysli uprimne vazne....

Fleur-de-lis

mňa zas pobavil opis dokonalosti vo vzťahu. Že práve vybrala veci, ktoré toho až tak veľa o tom, či je vzťah skutočný, úprimný a zrelý nepovedia.
Mám pocit, že sa tu jedná o osobu pod 20 rokov (nemyslím to negatívne).
Ale asi to myslela tak, že je spokojná s tým vzťahom a snáď aj na hlbšej rovine ako je držanie rúk a status na fb.

Či sa máš obávať? Sú ľudia, ktorí vedú dvojzmyselné či flirtujúce reči zo srandy ale nekonali by tak. Sú ľudia, ktorým to vadí a ktorým nie. Ja neviem čo si on vypisuje s kamoškami a čo k tomu viedlo, že sa mu potrebovala predviesť. Nevinné sa mi to nevidí.

Angelina7777

no verit sa uplne neda nikomu.. nechcem Ti brat iluzie

najlepsi su muzi, co sa vyburili, mali strasne vela zien, tí uz nehladaju dobrodruzstvo