Rozisiel sa so mnou po 8 rokoch nevladzem zit

Príspevok v téme: Rozisiel sa so mnou po 8 rokoch nevladzem zit
koniecvsetke

priatel sa so mnou rozisiel po 8 rokoch pre inu a este vcera m tvrdil ze ako ma velmi miluje.... mame spolu 1 dietatko dcerku 4 rocnu a ona neustale place za ockom a ja uz neviem co dalej ...utesujem ju no nic nepomaha...ja placem a trapim sa aby ma ona nevidela po nociach nespim ,nejem,len prezivam ako nam taky podraz mohol spravit a tak sa cele roky pretvarovat ..maly sme uzasny harmonicky vztah ,vsetko fungovalo a zrazu koniec ..nevladzem uz je zo mna troska ..a najviac lutujem moje dievcatko velmi trpi bola na priatela moc naviazana......

dela

dobre, ten vztah nefungoval mozno dlhsie.. ale nemusela byt len cely cas zaslepena!

a co vlastne znamena, ze nefungoval?
ze sa proste odlubil a stal sa voci nej uplne lahostajny ... tak co mala akoze robit? skor sa s tym zmierit?

len jej to nedavajte za vinu preboha.. och

vebe

Egoizmus, egoizmus a zase len egoizmus. Keby myslel na teba a svoju dcerku, tak nic take nikdy neurobi. Kde sa stratila zodpovednost a schopnost byt zodpovedny za vsetko co clovek urobi a najma za dosleky svojo spravania?

Delete

kkaffik :)

Harmónia?koniecvsetke -ho rozmýšľaj trošku.

Ale ak si sa sem prišla vyplakať tak áno...je to to správne miesto pre tých, ktorí chcú ostať a trápiť sa navždy.

Podraz urobil on na tebe ale ty si ho urobila sama na sebe. Nevidela si to, čo bolo očividné a že vzťah po žiadnej stránke nefungoval - čiže to vzťah ani nebol. Možno som krutý ale za tvoju slepotu si môžeš len sama a ak si myslíš, že ti tu ktokoľvek pomôže tak sa veľmi mýliš.

On je možno hovädo ako ti tu píšu ale ty si prinajmenšom len naivné teliatko, ktoré žilo vo svete fantázie. Láska je slepá ale čím skôr sa dáš dokopy, tak tým lepšie pre teba.

A uvedom si, že za to, čo sa stalo môžete obaja rovnakým dielom.

mojenervy

To je hovado... neopovaz sa k nemu vratit lebo on urcite pride prosikat aku urobil chybu... a podla mna ak mu odpustis, tak to nebude prvy ani posledny krat co poleti za inou.

aria1

držím ti palce, je to ťažká situácia, ale všetko prebolí. Bol to hajzel nezaslúži si, aby si za ním takto plakala. Ver v to, že to takto malo byť. Viem že teraz myslíš hlavne na tie pekné chvíľky ktoré ste spolu prežili ale po čase zistíš že keď opustil teba a malú dcérku, šťastie musíš hľadať inde a nie u neho.

kafe

ehm, nerada ti to hovorím dievča, ale prosím ťa ZOBUĎ SA! Vraj, "mali sme uzasny harmonicky vztah ,vsetko fungovalo..." prosím ťa, neklam samu seba. Mali ste problémy, ktoré si buď ty prehliadala, alebo priateľ neriešil, prípadne ich "vyriešil" milenkou... ale za to sa nemusíš hanbiť a klamať samu seba. Proste stalo sa. Nie si prvá ani posledná. Prežiješ to, pozbieraš sa a pojdeš ďalej. A možno stretnej aj niekoho iného.. aj to sa stáva.