Nebaví ma sex a ďalšie problémy spojené s ním

Príspevok v téme: Nebaví ma sex a ďalšie problémy spojené s ním
lakovka22

Dobrý večer, už 2 roky sexuálne žijem s mojím priateľom. Bol môj prvý a tak isto aj ja jeho. Ide o to, že vaginálny sex má vôbec nebaví. Ešte nikdy som z neho nič nemala, a orgazmus zažijem len keď si pri tom dráždim klitoris. Neviem ako to opísať. Keď máme sex nič to so mnou nerobí jednoducho cítim len posúvanie hore a dole. Skúšali sme byť "na koníka" či na štyroch. Vtedy mi je to príjemnejšie ale žiadna sláva. Veľkosťou a ani hrubkou to asi nebude (19cm). Kedysi mato bavilo ale teraz je to už viacmenej stereotyp. Celé to trvá asi 10min. Priateľ má priťahuje a milujem ho. Orálne má za túto dobu uspokojil 1krát ale i napriek tomu to màm veľmi rada. Petting vykonať nevieme, pričom som ho už pred pár rokmi mala (aj s vyvrcholením). Dôsledok tohto celého je, že sa tomu vyhýbam a keď to na mňa dôjde radšej masturbujem. Ďakujem za každú radu.

soffiaD

haha som rada že v tomto nie som sama, mam tvoj vek a tiež bez svojej pomoci by to bolo len šuchanie sa hore dolu.. neviem čím to je, a to som nemala len dvoch priatelov...

ryžovýnákyp

To preto dievča lebo si začala skoro so sexom. Si ešte mladučká a už máš takéto problémy ako 40 ročná žena po dvoch deťoch. Začali ste ako 18 roční čo je skoro. Neboli ste ešte dostatočne vyspelí na sexuálni život a už ste sa opotrebovali. Pravdepodobne ste sa do toho viac ponáhľali ako bolo treba lebo veď už je vek nato že? Ale nebol. Len málokto v 18 je zrelí na sex. Ale mladí si to neuvedomujú. Ponáhľajú sa akoby už zajtrajšok nemal existovať. A tak to dopadlo ako to dopadlo. Ty len ležíš a slúžiš mi len ako matrac na ukojenie. Je mi ťa ľuto že si takto dopadla. Ale môžeš si sama zato keď si nepočkala dlhšie.

skorosenior

Povedz mu to a navrhni riešenie. Presne ho naveď ako ťa má ukájať manuálne a orálne. Diriguj a chváľ ho pritom. Presne mu ukáž ako masturbuješ. Inak tvoja situácia je asi najviac sa vyskytujúci stav v našej populácii, nič mimoriadne.
Nevie to ale sa naučí. Neboj sa, každý chlap sa to chvíľku musí učiť. Pokiaľ ho nevieš chytiť pri styku tak aby to bolo v poriadku (skús si podložiť zadok a mať natiahnuté nohy) tak asi by si mala ten istý problém aj s inými. Vždy sa dá skúsiť s niekým skúseným ale neriskuj to, budete fungovať na "manuál" a neskôr sa možno zladíte.