Je to normalne? Vas nazor na priatelku

Príspevok v téme: Je to normalne? Vas nazor na priatelku
peto4357

Moja priatelka je na pokecy kazdy den od rana do pol noci pise s kamaratmi je to normalne alebo zavislost ja osobne si neviem predstavit s kym by som si tam dlhe hodiny pisal a o com. Dokonca aj ked sa uci na pisomky doma tak je stale online ja nwm ci mi to ma vadit abo co ale mi to pride divne a ked sa jej na to pytam tak reaguje agresivne hned sa rozchadzat chce. Dost ma to mrzi lebo aj ked som s nou tak tiez do mobilu pozera a vkuse s niekym pise. S mojou ex som mal podobny problem ale ona na notebooku vkuse a ked som sa jej tam pozrel ta zakryvala a vyskocila na mna. Na koniec s toho vyklula nevera podviedla ma a zistil som ze flirtovala s kazdym jednym a tak sa s nimi stretla a roztiahla kazdemu nohy v aute a to robi do dnes. Tak preto sa pytam lebo uz necem mat parohy zase.

liberta

zeny si pisu na socialnych sietach a udrziavaju kontakty vacsinou, ak im nieco chyba. cize tam rozoberaju problemy. druha vec je, ze este mozu byt nesmierne stastne a chcu sa o to podelit.
sam sa zarad.

123456654

Moj je 3 mesiace na PN-ke, tak si vieš predstaviť. ANi ked pridem po celom dni z prace sa od toho neodlepí. Kuká si všetky možné baby na pokeci, na FB, chodí na amaterov a pod, za to na mna sa ani nepozrie a ešte mi povie, že si vymýšlam a prehanam. A čo ja? Rezignovala som

Delete

Virtualita je ako droga...človek veľmi rýchlo podľahne a neskôr sa už nedokáže odpútať.

Je to len klamlivé a falošné. Nič vo virtuálnom svete nie je skutočné...

ale človek sa tak uchyľuje len ak nemá na výber nič lepšie. Ak je realita horšia ako virtualita a človek sa v nej väčšinou necíti slobodný, či dokonca musí byť silným tak virtuálny svet to človeku vynahradí.

...ak jej ponúkneš niečo lepšie ako virtualitu tak ju opustí...ale na niečo také podľa mňa nemáš.

lucia161

taký vzťah nemá zmysel..ona je s tebou asi len z nudy..nenechaj sebou manipulovať a radšej si nájdi inú lebo to môže dopadnúť ako s tvojou bývalou.

Agnes989

Ty máš nejakú smolu na baby, nabudúce si už radšej nevyberaj na pokeci, tam väčšinou nič normálne nechodí

tasty

nie je to normálne, maj svoju hrdosť nechaj ju a najdi si poriadne dievča, z prečítania odhadujem, že si ešte veľmi mladý, takže nestrácaj čas s dievčaťom, ktoré ku tebe nepatrí, máš na viac

Toteda

Tak toto je moc aj na kona.Ty sa este pytas co robit?Prepac,ale toto treba hned kopnut do prdele a co najskor sa toho zbavit..Vykasli sa na nu!