Ranná nevoľnosť, kašeľ a zvracanie

Príspevok v téme: Ranná nevoľnosť, kašeľ a zvracanie
kaslista

Dobrý večer. Mám takýto problém. Ráno keď sa zobudím, necítim sa najlepšie. Následne na to príde silný kašeľ, ktorý je v posledných dňoch sprevádzaný zvracaním. Jediné čo dokážem ráno vyvrátiť je pena a hlien. Stalo sa mi to posledné 3dni cestou do práce. Nemôžem každý deň čerpať dovolenku, lebo by bolo asi o chvíľu po nej. Problém s kašľom pretrváva bez mála 3 roky. Absolvoval som už nespočet vyšetrení, samozrejme nikde sa nič nezistilo. Neviete mi poradiť, o čo by mohlo ísť? Nemôže to byť spôsobené silným zahlienením? Ak áno, ako sa zbaviť nahromadeného hlienu? Ďakujem za každú odpoveď.

kaslista

U alergologa som bol, robil testy, nic nezistil. Brali mi krv do siedmych ampuliek, krv v poriadku. Na rtg pluc som bol uz 3x a nic sa nenaslo. Ta kyselina napadla aj mna, pretoze som bol aj na gastroskopii a nasli mi helicobaktera. Na toho som dostal antibiotika, na ktore bola po prvom uziti alergicka reakcia, takze dalej som ich neuzival a doktor nepredpisal nic ine. Dalsie uz ani uzivat nechcem, odmietam pchat do seba antibiotika. Ale zaludok uz tak prekysleny nieje, mam nejake pripravky na znizenie tejto kyseliny, takze uz nepocitujem ani palenie zahy. Trapi ma skor hlien, ktory citim rano akoby na hrudi. je tam nejaky tlak, ktory casom polavi. Najhorsie je, ze nedokazem nic vykaslat.

RNG

Niekedy byva kasel aj z toho, ze mas v noci palu a dostanu sa ti kyseliny az do pluc v spanku.
Hlieny dokazuju, ze sa nieco snazi telo odtlacit od sliznic tvorenim extra hlienov, tj je to nieco skodlive alebo alergicke

zbludiladusa

musí ti byť niečo,alergolog,čo povedal ?neni to normálny stav---moj priatel to má tiež,hocikedy vyvráti penu a hhlieny a hnis hocikedy počas dna..vraj mu nič nie je okrem alergii a astmy,ale ja tomu akosi neverím.
imunolog,alergolog..to je jednoznačne,čo ti možem odporučiť,a najma !!! nenechaj sa len tak odbiť !! lebo oni radi odbíjaju,a daj si porobiť testy na streptokoka pneumoniea tento streptokok sposobuje hlieny v plucach a zapaly pluc a kasel,neviem,ako sa dá zistiť,ale daj si to určite ..
možno mas napríklad astmu,alebo nejaku tazku formu alergie,alebo niečo splucami,je veľa strašne vela toho,čo ti može byt ,ale skor to vidím na neliečnu alergiu,ktorá prešla do astmy,ako priatelovi
vela zdravia !

mascha

RNG odporúča NAC,môžeš však pozrieť napr.aj na jukl, mukolytiká nájdeš aj medzi bylinami,alebo v lekárni